Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gigantul farmaceutic Roche, amenda-record de 12,8 milioane de euro de la Consiliul Concurentei pentru strategia menita sa intarzie intrarea pe piata a unor medicamente oncologice similare Roche va ataca decizia in instanta

Hotnews Hotnews,
 Gigantul farmaceutic Roche, amenda-record de 12,8 milioane de euro de la Consiliul Concurentei pentru strategia menita sa intarzie intrarea pe piata a unor medicamente oncologice similare Roche va ataca decizia in instanta

Compania farmaceutica Roche Romania a primit o amenda-record de 12,8 milioane de euro de la Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice. Sanctiunile au fost aplicate in urma a doua investigatii declansate in anul 2017. Consiliul Concurentei spune ca a constatat ca Roche a adoptat o strategie comerciala menita sa elimine concurenta la licitatii si sa intarzie intrarea pe piata a unor medicamente similare. UPDATE: Filiala din Romania a gigantului farmaceutic Roche, unul dintre cei mai mari producatori de medicamente oncologice la nivel mondial, anunta ca va contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei. continuă pe Hotnews

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei amendeaza Roche Romania cu 12,8 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenda in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, potrivit unui comunicat al autoritatii.

Compania farmaceutica Roche Romania, amendata cu 12,8 milioane de euro de Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice

Consiliul Concurentei a amendat cu 12. 8 milioane de euro compania farmaceutica Roche Romania, pe care o acuza de abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, informeaza.

Compania farmaceutica Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amen.

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

Bani europeni pentru dotarea Ambulatoriului. 2,5 milioane de euro, investiti in aparatura de ultima generatie

Aparatura performanta de ultima generatie va fi achizitionata de Consiliul Judetean Calarasi pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este finantata din fonduri europene.

58 de milioane de euro, economisite de romani cu ajutorul pusculitelor digitale ale Revolut

Peste 58 de milioane de euro au fost economisite cu ajutorul Vaults, pusculitele digitale ale Revolut, a anuntat miercuri fintech-ul, precizand ca in Romania are peste 960. 000 de utilizatori.

Guvernul aloca ajutor de minimis de 1,6 milioane euro in domeniul cinematografiei

Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, alocarea sumei de aproximativ 1,6 milioane de euro prin care vor fi finantate 4 scheme de ajutor de minimis in domeniul cinematografiei, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )