Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania Moderna pregateste lansarea la nivel global a posibilului sau vaccin pentru Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Compania Moderna pregateste lansarea la nivel global a posibilului sau vaccin pentru Covid-19

Moderna pregateste lansarea oficiala a posibilului sau vaccin pentru Covid-19, primind deja 1,1 milioane de dolari de la guverne care asteapta medicamentul care ar putea salva vieti, potrivit raportului financiar trimestrial publicat joi de compania americana de biotehnologie, transmite Reuters, citat de news. ro. Compania din Cambridge, Massachusetts, a anuntat ca discuta cu initiativa COVAX, a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, o propunere de preturi pe mai multe nivele pentru vaccinul potential, care in prezent poarta denumirea de mRNA-1273. continuă pe Hotnews

Compania Moderna pregateste lansarea la nivel global a vaccinului sau anti -COVID-19

Moderna pregateste lansarea oficiala a posibilului sau vaccin pentru COVID-19, primind deja 1,1 milioane de dolari de la guverne care asteapta medicamentul care ar putea salva vieti, potrivit raportului financiar trimestrial publicat joi de compania americana de biotehnologie, transmite Reuters.

Moderna pregateste lansarea la nivel global a vaccinului pentru Covid-19

Moderna pregateste lansarea oficiala a posibilului sau vaccin pentru Covid-19, primind deja 1,1 milioane de dolari de la guverne care asteapta medicamentul care ar putea salva vieti, potrivit raportului financiar trimestrial publicat joi de compania americana de biotehnologie.

Compania Moderna, in pragul lansarii vaccinului pentru COVID-19, la nivel global. Cum se numeste si cat va costa

Compania Moderna a anuntat ca pregateste lansarea oficiala a potentialului sau vaccin pentru COVID-19, primind deja 1,1 milioane de dolari de la guverne, potrivit raportului financiar trimestrial publicat joi,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )