Libnet.ro
UNICEF

00:07

Companiile aeriene cer testare pentru covid inainte de zborurile internationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile aeriene cer testare pentru covid inainte de zborurile internationale

Companiile aeriene globale au cerut marti o testare pentru COVID-19 inainte de plecare pentru toate cursele internationale, care va inlocui carantina si alte restrictii din cauza carora a scazut semnificativ numarul calatoriilor, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Companiile aeriene globale cer testare pentru COVID-19, inaintea zborurilor internationale

Marti, companiile aeriene globale au cerut o testare pentru COVID-19, inainte de plecare, pentru toate cursele aeriene internationale. Aceasta ar urma sa inlocuiasca carantina si alte restrictii din cauza.

Ce a patit romanul care a castigat dreptul la concediu medical pentru COVID-19, la tribunal. Ireal!

A fost depistat pozitiv cu COVID-19 din intamplare. Toate planurile barbatului au fost date peste cap, intr-o clipa. insa umilinta la care a fost supus a venit abia dupa ce a stat 14 zile izolat, neputand sa munceasca. A reusit sa isi castige dreptul la concediu medical pentru perioada in care a fost bolnav abia .

DSP Alba cumpara prin licitatie, cu aproape 1 milion de lei, doua aparate de testare pentru COVID-19

Directia de Sanatate Publica Alba cumpara doua aparate de testare Real Time PCR impreuna cu un extractor automat cu 96 de teste pentru efectuarea testelor COVID-19.

Se schimba situatia in care ne testam pentru COVID! Ce inseamna acum contact direct si cand este un caz suspect de coronavirus

Definitia de caz, cea dupa care se fac testarile COVID la noi in tara, a fost modificata de Institutul National de Sanatate Publica, dupa ce comisia europeana a anuntat ca face o evaluare a modului in care se fac testarile si a cerut sa fie crescuta acesta capacitate de testare. Acum a fst introdusa categoria de caz probabil.

31.438 persoane au fost testate pozitiv pentru Covid-19 in Spania, de vineri

Spania a fost una dintre cele mai afectate tari de pandemia de COVID-19 in cursul primaverii din 2020. Daca in perioada mai iulie, Spania a inregistrat un numar mai mic de cazuri zilnice, de la jumaatea.

Incredibilul caz al romanului care a castigat in instanta dreptul la concediu medical pentru COVID: Nu a primit certificatul nici la 3 saptamani de la decizia tribunalului si a fost nevoit sa se adreseze din nou instantei

Cosmin Gheorghe, un barbat de 47 de ani care lucreaza la o firma din Arad, testat pozitiv cu COVID-19 pe 8 august, nu a primit concediul medical pentru perioada de doua saptamani in care a stat izolat din cauza infectiei cu virusul nici la 3 saptamani dupa o decizie a instantei in acest sens. La finalul lunii august, Cosmin Gheorghe a fost nevoit sa se adreseze instantei dupa ce autoritatile - Directia de Sanatate Publica Arad, Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii - au facut ping pong cu el si l-au pasat de la una la alta, dupa cum marturisea barbatul, intr-un interviu acordat HotNews. ro in urma cu doua saptamani. Acum, Cosmin Gheorghe este nevoit sa mearga din nou in instanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )