Libnet.ro
UNICEF

01:05

Complicii POLITISTULUI PEDOFIL, implicati intr-un nou SCANDAL: Cum au lasat oamenii legii un taximetrist fara masina

B1 B1,
Complicii POLITISTULUI PEDOFIL, implicati intr-un nou SCANDAL: Cum au lasat oamenii legii un taximetrist fara masina

Un nou scandal sta sa izbucneasca in Politie. Culmea, protagonistii principali sunt tot agentii de la Sectia 22 din Capitala, cei care au fost dati pe mana procurorilor pentru ca nu si-ar fi. continuă pe B1

Complicii POLITISTULUI PEDOFIL, implicati intr-un nou SCANDAL! Este vorba chiar despre ...

Un nou scandal sta sa izbucneasca in Politie. Culmea, protagonistii principali sunt tot agentii de la Sectia 22 din Capitala, cei care au fost dati pe mana procurorilor pentru ca nu si-ar fi.

Consilierul ministrului Carmen Dan isi anunta demisia dupa ce numele lui a aparut in scandalul politistului pedofil

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, a demisionat dupa ce numele lui a aparut in scandalul politistului pedofil. Dupa cum am precizat, nu am fost informat despre vreo acuzatie penala, iar comunicatul public al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este lamuritor. Am discutat astazi cu ministrul si decizia aceasta este. Nu am pretentia de a fi exemplu pentru cineva, dar asa vad eu ca politist responsabilitatea. , a scris Riciu pe Facebook. Riciu este cercetat in trei dosare penale pentru abuz in serviciu, inselaciune si ultraj.

Tatal lui Bogdan Gigina DETONEAZA scandalul politistului-pedofil: Stia prea multe si de aceea...

Tatal lui Bogdan Gigina face acuzatii grave despre politistul pedofil, facand referire la existenta unor interese la nivel inalt. Cornel Gigina declarat la un post de televiziune.

PERCHEZITII in dosarul POLITISTULUI PEDOFIL! Ce au gasit anchetatorii (VIDEO)

Noi perchezitii in cazul politistului acuzat de pedofilie. Anchetatorii au mers marti la Magurele, acolo unde a locuit Eugen Stan. Perchezitiile au loc dupa ce Eugen Stan si-ar fi lasat mai multe.

Dosarul Eugen Stan. Apar noi detalii in cazul politistului pedofil

MAI a primit din partea IGPR in cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2018, trei seturi de documente in privinta cazului politistului Eugen Stan, suspectat de pedofilie, informeaza un comunicat de presa al in.

Un NOU SCANDAL DE PEDOFILIE zguduie Biserica Ortodoxa: Viola copiii in taberele bisericesti

Un nou caz socant de pedofilie zguduie Biserica ortodoxa. Din nefericire, un alt slujitor al Domnului a lasat calea cea dreapta si paseste pe cele ale diavolului. Un preot ortodox rus, care a fost ext.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )