Libnet.ro
UNICEF

09:15

Condamnarea definitiva a lui Dan Sova a fost desfiintata. Dosarul se va rejudeca

Adevărul Adevărul,
Condamnarea definitiva a lui Dan Sova a fost desfiintata. Dosarul se va rejudeca

Curtea Suprema a admis, aseara, contestatia in anulare formulata de fostul senator PSD, Dan Sova, si a desfiintat sentinta definitiva de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Sova va fi rejudecat in acest dosar. continuă pe Adevărul

Condamnarea lui Dan Sova, desfiintata dupa decizia CCR. Apelul se reia. Primul termen - 15 aprilie

Curtea Suprema a admis contestatia in anulare depusa de fostul ministru PSD Dan Sova. Instanta a desfiintat astfel sentinta definitiva primita de acesta de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de in.

Condamnarea ,,definitiva a lui Dan Sova nu este chiar asa: dosarul se va rejudeca

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a admis contestatia in anulare formulata de fostul senator PSD, Dan Sova, si a desfiintat sentinta definitiva de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Decizia.

Condamnarea lui Dan Sova la 3 ani de nchisoare, anulata. Procesul va fi rejudecat. Sentinta, efect al deciziei Curtii Constitutionale privind completurile de la instanta suprema

Instanta suprema a admis o contestatie in anulare depusa de fostul parlamentar PSD Dan Sova si a dispus desfiintarea deciziei definitive de condamnare la trei ani inchisoare primite de acesta in dosarul CET Govora. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul fie rejudecat. Sentinta a fost data in baza deciziei Curtii Constitutionale privind completurile de 5 constituite nelegal.

Dan Sova a scapat de pedeapsa cu executare. Dosarul lui va fi reluat de la zero

Dan Sova a scapat de pedeapsa cu executare iar dosarul sau va fi reluat de la zero. Decizia este definitiva si vine dupa ce fostul politician a depus o contestatie in anulare in scandalul completurilor.

Condamnarea lui Dan Sova in procesul CET Govora, anulata

Condamnarea de trei ani de inchisoare a fostului senator PSD, Dan Sova, in procesul CET Govora este anulata, apelul in acest dosar urmand sa se rejudece, conform deciziei ICCJ, care a aceptat contestatia in anulare depusa de acesta ca urmare a deciziei CCR privind constituirea nelegala a completurilor de cinci judecatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )