Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

Playtech Playtech,
Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

In urma cu o zi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o conferinta de presa, cine este noul prim-ministru al Romaniei. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ce conditie are pentru noul premier Ludovic Orban. Politicianul a dezvaluit in ce mod poate sustine ALDE in Parlament investirea Guvernului Orban. Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul . continuă pe Playtech

Principala conditie a partidului lui Basescu pentru a sustine guvernul Orban

Miercuri, la finalul intalnirii cu liderul PNL, presedntele PMP Eugen Tomac a dezvaluit care e principala conditie a partidului pe care il conduce pentru a sustine guvernarea Orban si anume infiintarea unei structuri speciale care sa gestioneze relatia cu Republica Moldova.

Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ALDE va sustine Guvernul Orban doar in anumite conditii, printre care sa nu guverneze prin OUG pe Justitie si nealterarea cotei unice de impozitare. Liderul.

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali.

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

Vicepresedintele USR: Nu excludem posibilitatea sa nu votam Guvernul Orban in Parlament

USR nu exclude varianta ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in Parlament, a declarat Vlad Alexandrescu, vicepresedintele USR, la Antena 3. Nu excludem posibilitatea ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in.

Tariceanu pune o conditie clara pentru ca ALDE sa sustina Guvernul Orban

ALDE poate sustine in Parlament investirea Guvernului Orban, dar nu neconditionat, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca printre conditii se numara.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Culise. Ce sfori se trag pentru Guvernul Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban va anunta structura si componenta noului Guvern saptamana viitoare. intre timp, in PNL sunt duse negocieri intense pentru un loc in Guvern sau pentru a fi lasat in afara Executivului, de teama ca va fi doar unul de sacrificiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )