Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce conditii ar putea fi eliberat Gheorghe Dinca. Un articol din lege, ajutor nesperat pentru criminalul din Caracal

Playtech Playtech,
in ce conditii ar putea fi eliberat Gheorghe Dinca. Un articol din lege, ajutor nesperat pentru criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca, acuzat in cazul Caracal, ar putea fi eliberat in anumite conditii. Un articol din lege ii este ajutor nesperat criminalului. in ce conditii ar putea fi eliberat Gheorghe Dinca? Dosarul lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, ar putea fi trimis in judecata in maximum o luna, conform anuntului avocatului sau Claudiu . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, scos din nou din celula si adus la DIICOT

Gheorghe Dinca a fost dus marti de la Penitenciarul Spital Jilava la DIICOT pentru efectuarea expertizei psihiatrice. Gheorghe Dinca a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central in Penitenciarul Spital.

Gheorghe Dinca, fata in fata cu procurorii DIICOT. Criminalul din Caracal va ramane dupa gratii - VIDEO

Gheorghe Dinca ajunge din nou in fata magistratilor. Suspectul pentru ororile de la Caracal va afla daca ii va fi prelungit arestul preventiv. Gheorghe Dinca a fost adus in aceasta dimineata la Tribunalul.

Avocatul lui Gheorghe Dinca a dezvaluit cand va fi trimis suspectul de crima in judecata: Apare riscul sa fie pus in libertate

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a a recunoscut ca a omorat doua tinere, a fost prezentat judecatorului pentru prelungirea mandatului de arestare, cu aceasta ocazie avocatul sau facand declaratii despre momentul la care va fi trimis in judecata clientul sau.

Avocat: Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat din inchisoare peste o luna

Gheorghe Dinca ar putea fi eliberat din inchisoare in cazul in care nu va fi trimis in judecata, a atras atentia Claudiu Lascoschi, unul dintre avocatii sai din oficiu. Dosarul monstrului din Caracal ar.

BOMBA ZILEI: Gheorghe Dinca, pe punctul de a fi ELIBERAT! Anuntul facut de avocat in urma cu putin timp

Anunt soc: avocatul lui Gheorghe Dinca sustine ca inculpatul ar putea fi eliberat. DISPERARE PENTRU ANDREEA BALAN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUSINE Daca nu va fi.

SOC in cazul Caracal! A mai aparut iNCA O VICTIMA a lui GHEORGHE DINCA! MARTURISIRI iNGROZITOARE!

SOC in cazul Caracal! O adolescenta de 18 ani a declarat ca ar fi fost victima lui Gheorghe Dinca! PROFETIE SOCANTA FACUTA DE ARSENIE BOCA! A ANUNTAT MOARTEA FOSTULUI PRESEDINTE! LA ASTA NU SE ASTEPTA.

Un alt caz revoltator! O fetita de noua ani, abuzata sexual de Gheorghe Dinca. M-am blocat, si-a facut curaj sa continue. S-a repetat momentul aproape un an

Gheorghe Dinca, presupusul criminal al adolescentelor disparute din Caracal, a agresat sexual si alte fete. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu au fost rapite de Dinca, violate, ucise si apoi incendiate, dupa.

Traian Basescu: Gheorghe Dinca, mai mult decat un criminal. Desfiintarea serviciului secret al MAI si eliminarea protocolului cu SRI au condus la liberalizarea traficului de carne vie

Traian Basescu a afirmat, duminica, ca a fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este doar un criminal. Mai mult decat atat, fostul presedinte considera ca, odata cu desfiintarea serviciului secret.

Elena Gheorghe, despre PROBLEMELE din CASNICIA SA: Am trecut peste cuvantul familiei. Cine ne cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc

Elena Gheorghe a vorbit despre dificultatile din casnicia sa. Frumoasa cantareata spune ca a trecut chiar si peste cuvantul familiei pentru a fi impreuna cu sotul tatal copiilor sai, Cornel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )