Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONDITIILE CRESTERII NUMARULUI DE INFECTARI CU SARS-COV 2 Mediul de afaceri sustine un lockdown pe timp de noapte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONDITIILE CRESTERII NUMARULUI DE INFECTARI CU SARS-COV 2 Mediul de afaceri sustine un lockdown pe timp de noapte

Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), sustine masura de restrictionare a circulatiei populatiei pe timpul noptii, pe care premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul ar intentiona sa o aplice. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul Sibiului: Facem eforturi pentru solutionarea dificultatilor in urma cresterii numarului bolnavilor Covid

Prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, a anuntat marti, 27 octombrie, ca autoritatile locale depun eforturi pentru solutionarea dificultatilor aparute in sistemul sanitar ca urmare a cresterii numarului.

Preturile petrolului au scazut luni cu peste 3%, din cauza cresterii numarului de infectii Covid-19 in SUA si Europa

Preturile petrolului au scazut luni cu peste 3%, continuand evolutia negativa de saptamana trecuta, pe fondul cresterii numarului de infectii Covid-19, in timp ce redresarea productiei de titei in Libia a amplificat ingrijorarile legate de oferta in exces, transmite Reuters.

Europa de Est extinde restrictiile, in contextul cresterii numarului de infectari cu COVID-19. Polonia ia in calcul un nou lockdown

In vreme ce numarul de cazuri de coronavirus creste pe zi ce trece, tarile din Europa de Est extind masurile restrictive, in incercarea de a opri raspandirea virusului. Europa de Est extinde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )