Libnet.ro
UNICEF

14:47

Congres PMP. Traian Basescu se retrage. Eugen Tomac va fi noul presedinte

Adevărul Adevărul,
Congres PMP. Traian Basescu se retrage. Eugen Tomac va fi noul presedinte

Partidul Miscarea Populara PMP) se reuneste sambata, la Palatul Parlamentului, intr-un Congres extraordinar, pentru a-si alege noua conducere. Actualul presedinte, Traian Basescu, a afirmat vineri, la alegerile PMP Diaspora, ca va ramane partenerul PMP, dar va preda stafeta, in timp ce actualul presedinte executiv, Eugen Tomac, a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte in locul lui Basescu. continuă pe Adevărul

PMP se reuneste astazi pentru a-si alege noua conducere. Traian Basescu se retrage, iar Eugen Tomac va candida pentru functia de presedinte

Partidul Miscarea Populara PMP) se reuneste sambata, la Palatul Parlamentului, intr-un Congres extraordinar, pentru a-si alege noua conducere. Actualul presedinte, Traian Basescu, a afirmat vineri, la alegerile PMP Diaspora, ca va ramane partenerul PMP, dar va preda stafeta, in timp ce actualul presedinte executiv, Eugen Tomac, a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte in locul lui Basescu.

Eugen Tomac - noul presedinte al PMP

Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara PMP). Noul presedinte executiv al partidului este Marius Pascan, iar secretar general este Dorel Onaca.

La congres vom alege o noua conducere

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca va ramane un partener al Partidului Miscarea Populara si senator al partidului, dar, la 67 de ani, varsta pe care o implineste in acest an, a venit timpul sa predea stafeta unei noi echipe de conducere a formatiunii politice.

Traian Basescu isi ia adio de la scaunul de presedinte PMP

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca va ramane un partener al Partidului Miscarea Populara si senator al partidului, dar, la 67 de ani, varsta pe care o implineste in acest an, a venit timpul sa.

Traian Basescu: Sa speram ca o sa apara la generatiile urmatoare acel geniu politic de care Romania are nevoie

Senatorul PMP, Traian Basescu, a declarat sambata, la congresul extraordinar in care si-a anuntat retragerea de la conducerea partidului, ca in politica romaneasca de dupa Revolutie nu s-a nascut acel geniu de care Romania are nevoie,.

Eugen Tomac candideaza pentru functia de presedinte

Partidul Miscarea Populara PMP) se reuneste, astazi, la Palatul Parlamentului, intr-un Congres extraordinar, pentru a-si alege noua conducere. Actualul presedinte, Traian Basescu, a afirmat ieri, la alegerile PMP Diaspora, ca va ramane partenerul PMP, dar va preda stafeta, in timp ce actualul presedinte executiv, Eugen Tomac, a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte in locul lui Basescu.

Eugen Tomac: Mi-am depus oficial candidatura la presedintia PMP

Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP, si-a depus candidatura la presedintia partidului. Acesta a precizat ca va continua linia politica tratasa de Traian Basescu, politician de la care a invatat multe. To.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, in cadrul unui congres extraordinar. Dragi urmasi, am convingerea ca barca nu e gaurita, asa cum a zis un jurnalist de o.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP (VIDEO)

Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, in cadrul unui congres extraordinar. Dragi urmasi, am convingerea ca barca nu e gaurita, asa cum a zis un jurnalist de o.

TRAIAN BASESCU lanseaza scenarii EXPLOZIVE: Viorica Dancila, ministru al Justitiei? Lucrurile pot evalua extrem de grav (VIDEO)

UPDATE: Eugen Tomac a fost ales in functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Detalii AICI) Traian Basescu a precizat in timpul Congresului extraordinar al PMP ca numirea unui procuror nu poate.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )