Libnet.ro
UNICEF

21:30

Congresul SUA i aplica o lovitura lui Donald Trump si respinge proiectul privind imigratia

Hotnews Hotnews,
 Congresul SUA i aplica o lovitura lui Donald Trump si respinge proiectul privind imigratia

Congresul american a respins un vast proiect de lege cu privire la imigratie, menit sa puna capat despartirii familiilor imigrantilor clandestini, aplicand o lovitura presedintelui Donald Trump, care i-a indemnat pe alesii republicani sa aprobe acest text de compromis, relateaza AFP, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Curtea Suprema a SUA ii da dreptate lui DONALD TRUMP! Interdictiile de calatorie in SUA vor fi mentinute

Curtea Suprema a SUA a confirmat decizia presedintelui Donald Trump de a bloca intrarea pe teritoriu american a unor persoane din mai multe tari majoritar musulmane,respingand astfel contestatia potrivit careia m.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Curtea Suprema a Statelor Unite sustine interdictiile de calatorie stabilite de Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a validat marti decretul privind imigratia adoptat de Donald Trump, care interzice intrarea in SUA a cetatenilor din mai multe tari musulmane, oferind o victorie definitiva.

DONALD TRUMP se dezlantuie impotriva companiei Harley-Davidson! Ameninta cu sanctiuni CUMPLITE

Presedintele Donald Trump a criticat dur decizia companiei Harley-Davidson de a transfera o parte a productiei in afara Statelor Unite pentru a evita masurile vamale impuse de Uniunea Europeana, avertizand ca.

Donald Trump le-a spus aliatilor occidentali, la summitul G7, ca NATO este la fel de rau ca ALENA (surse)

Presedintele american Donald Trump le-a spus omologilor sai occidentali, la recentul summit G7 din Canada, ca NATO este la fel de rau ca ALENA, tratatul nord-american de liber-schimb pe care ameninta ca il va anula, scrie AFP.

Donald Trump le-a spus aliatilor occidentali, la summitul G7, ca NATO este la fel de rau ca NAFTA (surse)

Presedintele american Donald Trump le-a spus omologilor sai occidentali, la recentul summit G7 din Canada, ca NATO este la fel de rau ca NAFTA, tratatul nord-american de liber-schimb pe care ameninta ca il va anula, scrie AFP.

Donald Trump il va primi luna viitoare la Casa Alba pe premierul italian, Giuseppe Conte

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe 30 iulie la Casa Alba pe seful guvernului italian, Giuseppe Conte. Anuntul a fost facut miercuri de administratia americana, releva agentia Belga.

Ce a reusit sa faca un fermier indian pentru Donald Trump. Este zeul meu - VIDEO

Un fermier din India a ridicat un altar pentru Donald Trump, la care se inchina de cel putin trei ori pe zi. Familia si prietenii ma consider nebun si mi-au cerut sa merg la un psiholog. Eu le-am.

David Lynch, noi afirmatii despre Donald Trump: Provoci suferinta si dezbinare. Nu e prea tarziu sa schimbi asta FOTO

David Lynch 72 de ani) l-a acuzat pe Donald Trump 72 de ani) ca provoaca suferinta si dezbina tari. Afirmatia vine dupa ce, in urma cu cateva zile, regizorul a spus ca republicanul ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani.

Donald Trump l-a invitat pe Jean Claude-Juncker la Washington pentru a discuta despre piata de schimb

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Casa Alba, conform afirmatiilor a doi oficiali UE, scrie Politico.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )