Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate astazi, in plen, Raportul MCV

Adevărul Adevărul,
Consiliul Superior al Magistraturii dezbate astazi, in plen, Raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate, joi, in sedinta de plen, raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). continuă pe Adevărul

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate astazi, in plen, Raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate, joi, in sedinta de plen, raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), potrivit news. ro.

CSM dezbate astazi, in plen Raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) dezbate, astazi, in sedinta de plen, raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV).

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate joi raportul MCV

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate, joi, in sedinta de plen, raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Pe.

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate joiraportul MCV

Joi, raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este analizat si dezbatut in Consiliul Superior al Magistraturii dezbate,.

Raportul Inspectiei Judiciare privind cererea de aparare a reputatiei formulata de judecatoarea Camelia Bogdan, pe ordinea de zi a sedintei de joi a CSM

Consiliul Superior Magistraturii CSM), care se intruneste joi in sedinta de plen, va discuta raportul Inspectiei Judiciare privind cererea de aparare a reputatiei formulata de Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA si care a fost exlusa din magistratura in luna februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )