Libnet.ro
UNICEF

14:15

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste astazi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste astazi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte privind inzestrarea Armatei, planul de intrebuintare a fortelor armate care vor fi trimise la misiuni si operatii in afara tarii anul viitor, Planul National de Prioritati Informative si programul CSAT pe 2019, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste astazi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste astazi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte privind inzestrarea Armatei, planul de intrebuintare a fortelor armate care vor fi trimise la misiuni si operatii in afara tarii anul viitor, Planul National de Prioritati Informative si programul CSAT pe 2019, conform News. ro.

CExN al PSD se reuneste astazi

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi de la ora 14,00, la Palatul Parlamentului.

Sedinta a CSAT marti. Pe ordinea de zi sunt subiecte privind inzestrarea Armatei, Planul National de Prioritati Informative si programul CSAT pe 2019

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte privind inzestrarea Armatei, planul de intrebuintare a fortelor armate care vor fi trimise la misiuni si operatii in afara tarii anul viitor, Planul National de Prioritati Informative si programul CSAT pe 2019.

Astazi la prnz are loc sedinta CSAT, probabil se va discuta despre tensiunile dintre Rusia si Ucraina la Marea Neagra

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti la ora 13. 00, pe ordinea de zi fiind planul de inzestrare a armatei si alte tematici de actualitate din domeniul securitatii nationale. Sedinta are loc in contextul in care, acum o saptamana, ministrul Apararii a declarat, dupa audierea sa in Parlament, ca problema tensiunilor dintre Rusia si Ucraina ar putea fi abordata in urmatoarea reuniune a Consiliului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )