Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constantin Necula, DECIZIE SOC luata dupa esecul referendumului: Preotul a anuntat ca se retrage din viata publica (AUDIO)

B1 B1,
Constantin Necula, DECIZIE SOC luata dupa esecul referendumului: Preotul a anuntat ca se retrage din viata publica (AUDIO)

Preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai vocali sustinatori au referendumului privind familia traditionala, a luat o decizie radicala. El a anuntat, intr-o emisiune la Radio Romania Actualitati,. continuă pe B1

Parintele Constantin Necula, decizie radicala: Am sa tac din dorinta de a-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca. Sunt foarte multi dispusi sa vorbeasca impotriva Bisericii

Parintele Constantin Necula a anuntat ca se retrage din viata publica. Anuntul vine dupa esecul de la referendumul pentru familie. Ma voi retrage din viata publica e un gand care imi trece foarte.

Traian Basescu, despre esecul referendumului: Administratorii BOR au devenit trufasi, aroganti, ii vezi numai in Mercedesuri, au servitori, conditioneaza slujba de inmormantare

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat esecul referendumului de weekendul trecut drept o sanctiune aplicata de romani pentru PSD, Liviu Dragnea si Biserica Ortodoxa Romana. Este clar ca a fost o pl.

Ce mesaj-socant ar fi aparut intr-o scara de bloc, dupa esecul de la referendum (FOTO)

Referendumul pentru redefinirea familiei a esuat, dupa ce prezenta la vot a fost de doar 21. 10% dintre alegatori, conform datelor finale. Cu toate acestea, nu toata lumea pare sa fie multumita de rezultat. Un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )