Libnet.ro
UNICEF

14:30

Constructorul de pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva reactioneaza si acuza Compania de Drumuri ca a preluat abuziv nodul Ilia si ca restul autostrazii poate fi deschis fara probleme

Hotnews Hotnews,
 Constructorul de pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva reactioneaza si acuza Compania de Drumuri ca a preluat abuziv nodul Ilia si ca restul autostrazii poate fi deschis fara probleme

Asocierea spaniola care construieste Lotul 3 21 km) al autostrazii Lugoj - Deva, al carei receptie a fost refuzata de Compania de Drumuri la inceputul saptamanii pe seama unor presupuse probleme de executie, sustine ca tronsonul ar putea fi dat circulatiei fara probleme si ca nu exista motive tehnice pentru care CNAIR sa nu efectueze receptia. Totodata, constructorul acuza CNAIR ca miercuri a preluat abuziv, fara acordul asocierii, nodul rutier Ilia, parte din lotul 3, pentru a putea deschide circulatia pe lotul 4, receptionat luni. continuă pe Hotnews

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva, dat in circulatie

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis circulatiei, potrivit imaginilor postate pe pagina .

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis circulatiei

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis circulatiei, potrivit imaginilor postate in urma cu cinci minute pe pagina de Facebook a CNAIR. incepand de miercuri, se va putea circula pe autostrada pe.

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva, dat in circulatie miercuri dupa-amiaza, fara acordul unuia dintre constructori (VIDEO)

Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis miercuri circulatiei, potrivit unui comunicat al CNAIR.

Motivul neintelegerilor privind Lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva: Autoritatile cer garantie la lucrari de 10 ani in loc de patru Cuc: Compania spaniola santajeaza

Autoritatile de la Transporturi cer constructorului spaniol Comsa al Lotului 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva sa ofere o garantie a lucrarilor de 10 ani, in loc de patru cat e stipulat in contractul initial. Lotul se putea deschide, dar ambitia acestui constructor de a nu prelungi perioada de garantie) si practic de a aplica un santaj, a declarat ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Acesta a precizat insa ca autostrada Lugoj-Deva ar putea fi deschisa traficului, iar problemele de executie indentificate pana in prezent ar putea fi remediate si dupa deschiderea circulatiei.

Autostrada Lugoj-Deva. Cuc acuza constructorul Lotului 3 de santaj si ameninta cu rezilierea contractului

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc acuza constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva de santaj si sustine ca ii va da acestuia un termen pentru remedierea problemelor identificate, in caz contrar urmand sa rezilieze contractul.

VIDEO FOTO A fost deschisa circulatia pe Lotul 4 al autostrazii Lugoj - Deva, insa fara acordul unuia dintre constructori. Alti 21 de kilometri raman inchisi in continuare

Circulatia rutiera a fost deschisa pe cei 22 de kilometri ai Lotului 4 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, lot receptionat inca de luni, dupa ce Compania de Drumuri a ridicat parapetele de beton ce blocau accesul auto pe bretelele de iesire de la nodul Ilia, nod rutier ce apartine tronsonului adiacent. CNAIR a preluat nodul rutier printr-un proces verbal fara insa ca spaniolii de la Comsa, constructorii Lotului 3, sa fie de acord. Comsa ar fi vrut sa se faca receptia si a restului de 21 de kilometri ai lotului, in conditiile in care Transporturile nu vor sa faca receptia invocand unele probleme de executie si cerand constructorului 10 ani de garantie, in loc de patru ani cum era in contractul initial.

Asociatie: Loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj-Deva ar trebui inaugurate luni. Exista insa dispute inre constructor si CNAIR

Loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj-Deva ar trebui inaugurate luni, dar Ministerul Transporturilor nu a facut inca niciun anunt in acest sens. Asociatia Pro Infrastructura sustine ca ar exista dispute inre constructorul lotului 3 si CNAIR.

VIDEO Prima inaugurare de autostrada din 2019. CNAIR anunta ca a deschis lotul 4 Lugoj-Deva

Compania Nationala de Autostrazi a inaugurat primii kilometri de autostrada din 2019. Lotul 4 lung de 22 de kilometri al Autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis circulatiei, miercuri.

CNAIR a receptionat lotul 4 Lugoj - Deva, dar spune ca drumul nu poate fi deschis circulatiei

Lotul 4 Lugoj Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, intre Soimus si Ilia, in judetul Hunedoara, a fost receptionat, dar nu poate fi deschis circulatiei, din cauza ca nu poate fi descarcat traficul, informeaza Compania Nationala de Administrare.

CNAIR a receptionat lotul 4 Lugoj Deva, dar spune ca drumul NU poate fi deschis circulatiei

Lotul 4 Lugoj Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, intre Soimus si Ilia, in judetul Hunedoara, a fost receptionat, dar nu poate fi deschis circulatiei, din cauza ca nu poate fi descarcat traficul, informeaza CNAIR, citeaza Mediafax. VIDEO 43 de kilometri de autostrada sunt aproape de deschidere. Cum arata acum loturile 3 si 4 de pe A1 Lugoj - Deva .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )