Libnet.ro
UNICEF

12:15

Consulatul Romaniei la Stuttgart este inchis, dupa ce a fost depistat un caz de Covid-19

B1 B1,
Consulatul Romaniei la Stuttgart este inchis, dupa ce a fost depistat un caz de Covid-19

Programul Consulatului General al Romaniei la Stuttgart este suspendat joi si vineri, ca urmare a confirmarii unui caz de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 in randul personalului consular, anunta Ministerul. continuă pe B1

China testeaza aproape 5 milioane de oameni dupa ce a fost depistat un singur caz de Covid-19

In provincia Xinjiang din China sunt testati peste 4,7 milioane de oameni, dupa ce a aparut un caz asimptomtatic in orasul Kashgar, potrivit CNN. in urma testarii masive, au mai fost depistate inca 137 de ca.

Scandal la Puterea Dragostei! Casa este zguduita dupa venirea fostei iubite a lui Alexandru

Scandalul continua in casa Puterea Dragostei! Trecutul lui Alexandru face valuri in emisiunea iubirii. Ce s-a intamplat si cum va reactionat Andrada, actuala lui iubita, la cele auzite? Puterea Dragostei: fosta iubita a lui Alexandru intra in competitie Casa Puterea Dragostei este zguduita de noua veste, mai cu seama Andrada. Alexandru are parte de o .

Ronaldinho a fost depistat cu Covid-19. Cum se simte acesta

Fotbalistul brazilian Ronaldinho, a precizat, duminica, pe o retea de socializare,ca a fost confirmat cu Covid-19. Acesta a mai precizat ca este asimptomatic, potrivit AFP. Salut prietenii, familia,.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost depistat cu COVID-19. ,,Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

CORONAVIRUS |Seful IPJ Alba a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Eful IPJ Alba Florin Dogaru, in varsta de 50 de ani,a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus marti, 27 octombrie, potrivit adevarul. ro. Institutia are de cateva zile un focar in evolutie, peste 20.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )