Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fost consul onorific al Romaniei la Kassel, sef la OMV si Petrom, din ancheta in ancheta. Sa fie doar mult zgomot pentru nimic?

Hotnews Hotnews,
 Fost consul onorific al Romaniei la Kassel, sef la OMV si Petrom, din ancheta in ancheta. Sa fie doar mult zgomot pentru nimic?

Dr. Rainer Seele este german si, cu sapte milioane euro pe an, cel mai bine platit manager din Austria, chiar daca OMV a adoptat o linie de austeritate. Votat de trend-ul austriac drept Omul Anului in 2018, an in care a primit si Ordinul Prieteniei de la rusi, el este la varful conducerii OMV si Borealis AG, presedinte al Consiliului de supraveghere al Petrom si fost consul onorific al Romaniei la Kassel. continuă pe Hotnews

OMV Petrom revizuieste in jos estimarile de preturi ale titeiului pe termen mediu si lung

OMV Petrom si-a revizuit estimarile utilizate in planificare, pentru a reflecta modificarile mediului de piata. in Upstream, estimarea pe termen lung a cotatiei titeiului Brent este acum redusa la 60 USDbbl fata de 75 USDbbl folosita anterior.

OMV Petrom recalculeaza estimarile de preturi pe termen mediu si lung

OMV Petrom, cea mai mare companie energetica din sud-estul Europei, si-a revizuit estimarile utilizate in planificare, pentru a reflecta modificarile mediului de piata, iar pentru anul 2021 confirma un pret al titeiului de 50 dolaribbl, a anuntat, luni, compania, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3184 seconds )