Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce continea dosarul cu care Tudorel Toader a mers la Iohannis

B1 B1,
Ce continea dosarul cu care Tudorel Toader a mers la Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mers marti la Palatul Cotroceni, acolo unde noua generatie de magistrati a depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Cu aceasta ocazie, Iohannis si Toader au. continuă pe B1

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Iohannis se intalneste marti cu Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile aduse Directiei Nationale Anticoruptie. Asta in contextul in care joi, de la ora 18. 00, Toader va.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

Tomac, PMP: Tudorel Toader nu va avea curaj sa ceara demisia sefei DNA. Surpriza neplacuta este abandonul total al presedintelui fata de acest proces

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat luni ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va avea curajul sa propuna demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a mai precizat ca surpriza neplacuta vine insa din partea presedintelui Iohannis si a abandonului sau total fata de acest proces.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Cele trei optiuni ale lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte joi seara, la ora sase, raportul privind activitatea manageriala a DNA. Intrebat ce asteptari are de la el, liderul PSD, Liviu Dragnea, a raspuns sibilinic: sa nu se faca de ras. De aici incolo, intelege fiecare ce doreste. Partidul, baronii, mogulii, suspectii si condamnatii cred ca ministrul Justitiei se face de ras daca nu cere revocarea. Ceilalti, invers. Exista si a treia varianta, patentata acum un an, cand ministrul justitiei a sters pe jos cu DNA si Kovesi, dar in final nu a cerut revocarea.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras, el facand aceasta declaratie in perspectiva iesirii publice pe care Toader a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )