Libnet.ro
UNICEF

00:06

Continua protestele in Hong Kong, desi sefa Executivului a suspendat proiectul privind autorizarea extradarilor catre China continentala! Oamenii au impanzit orasul, imbracati in negru (VIDEO)

B1 B1,
Continua protestele in Hong Kong, desi sefa Executivului a suspendat proiectul privind autorizarea extradarilor catre China continentala! Oamenii au impanzit orasul, imbracati in negru (VIDEO)

Sute de mii de oameni au impanzit strazile din centrul Hong Kongului, duminica, imbracati in negru, pentru a-i cere liderului sa faca un pas inapoi, la o zi distanta dupa ce sefa Executivului a suspendat. continuă pe B1

Dupa o serie de proteste fara precedent, Guvernul din Hong Kong a suspendat proiectul de lege privind permiterea extradarilor in China

Sefa Executivului din Hong Kong a anuntat sambata suspendarea proiectului de lege vizand sa autorizeze extradarile catre China, aflate la originea unor manifestatii in masa, relateaza AFP.

VIDEO Sute de mii de oameni protesteaza in Hong Kong, cerand demisia sefei executive a orasului

Sute de mii de oameni au umplut duminica pana la refuz strazile din centrul Hong Kong-ului, cerand ca cea care conduce orasul, Carrie Lam, sa demisioneze. Protestele vin la o zi dupa ce sefa executiva a orasului a suspendat legea privind extradarea, un pas inapoi venit dupa ce mai violente demonstratii din ultimele decenii, transmite Reuters.

SEFA EXECUTIVULUI DIN HONG KONG: Lam suspenda proiectul vizand autorizarea extradarilor catre China

Sefa Executivului din Hong Kong a anuntat, astazi, suspendarea proiectului de lege vizand sa autorizeze extradarile catre China, aflate la originea unor manifestatii in masa, relateaza AFP.

Hong Kong: Guvernul a suspendat proiectul de lege privind extradarile dupa protestele violente din ultima saptamana

Executivul din Hong Kong a suspendat, sambata, proiectul de lege privind extradarea suspectilor catre China continentala, dupa aproape o saptamana de manifestatii de strada care au degenerat in violente in ultimele zile, transmit dpa si AFP, citate de Agerpres.

La Hong Kong, sute de mii de persoane cer demisia sefei Executivului, Carrie Lam

Sute de mii de persoane protesteaza in Hong Kong si cer demisia sefei Executivului, Carrie Lam, la d.

Manifestatie gigant in Hong Kong. Sefa Guvernului a cerut scuze cetatenilor

Sute de mii de oameni au manifestat iar in Hong Kong pentru retragerea proiectului de lege privind extradarea catre China. Asta a determinat guvernul, care e pro-Beijing, sa isi ceara scuze pentru ca a.

Hong Kong: 11 manifestanti au fost arestati si 22 de politisti sunt raniti

Protestele contra proiectului de lege care ar permite extradarea suspectilor din Hong Kong catre Chi.

VIDEO Zeci de mii de persoane au iesit in strada in Hong Kong, in pofida pasului inapoi al guvernului local

Zeci de mii de persoane s-au adunat duminica, la Hong Kong, unde furia era palpabila, in urma unor confruntari violente intre manifestanti si politisti, in pofida pasului inapoi facut de Guvernul local, care a suspendat un proiect de lege controversat cu privire la extradarea catre China, relateaza AFP.

Criza protestelor din Hong Kong se adanceste, in ciuda amanarii legii extradarii

Puterea legislativa din Hong Kong si-a suspendat reuniunile de joi, in timp ce liderii se gandesc la pasii pe care sa-i faca dupa ciocnirile violente dintre politie si protestatarii care se opun unei legi care le-ar permite suspectilor sa fie judecati in tribunalele din China continentala, relateaza Associated Press.

Noi imbranceli intre protestatari si politisti la Hong Kong Birourile guvernamentale din zona sunt inchise

Tensiunile au persistat joi la Hong Kong, in timp ce noi incaierari au izbucnit intre protestatari si politisti, dupa ce sute de persoane continua sa manifesteze impotriva unui controversat proiect de lege privind extradarile in China, la o zi dupa ce politistii au folosit gaze lacrimogene, sprayuri cu piper si bastoane pentru a opri oamenii sa ajunga la Parlamentul local, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )