Libnet.ro
UNICEF

14:30

Contraperformanta rusinoasa pentru Irina Begu in 2018

Adevărul Adevărul,
Contraperformanta rusinoasa pentru Irina Begu in 2018

Irina Begu a bifat o noua contraperformanta saptamana aceasta, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului de la Taskent, acolo unde pornea ca principal favorita. continuă pe Adevărul

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n semifinale la dublu

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului de dublu de la Tashkent dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari) dupa ce s-au impus in fata echipei Paula Kania/Yana Sizikova, scor 3-6, 6-2, 12-10, dupa o ora si 40 de minute de joc.

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n sferturi

Irina Begu si Raluca Olaru, principalele favorite ale turneului de la Tashkent de categorie International), s-au calificat in sferturi dupa ce au invins perechea Anna Blinkova/Fanny Stollar cu scorul de 7-61), 6-4.

WTA Tashkent: Irina Begu, principala favorita a turneului, eliminata n primul tur

Irina Begu, locul 53 ATP si principala favorita, a fost eliminata in primul tur al turneului de la Tashkent, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de locul 119 WTA, Kateryna Kozlova, dupa o ora si 18 minute de joc.

WTA Tashkent: Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat n finala probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 1, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Tashkent, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

BOMBA in lumea mondena! FUEGO a dat lovitura: A fost incoronat REGELE COLINDELOR! Soc total pentru IRINA LOGHIN

Paul Surugiu-Fuego a dat lovitura in muzica romaneasca! Cantaretul se pregateste inca de pe acum pentru concertele grandioase pe care le va da in preajma sarbatorilor de iarna. Artistul are pe agenda.

Numarul locurilor la rezidentiat creste de la 5.000 la 5.415 pentru anul universitar 2018-2019

Guvernul a aprobat, joi, cresterea numarului de locuri la rezidentiat de la 5. 000 la 5. 415 pentru anul universitar 2018-2019, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. El a precizat ca posturile care vor ramane neocupate dupa sustinerea examenului de rezidentiat vor fi redistribuite: Astfel, candidatii care la sesiunea precedenta au obtinut punctaj minim de promovare, dar s-au clasat in afara numarului de locuri si posturi pot ocupa posturi ramase neocupate in sesiunea urmatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )