Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contre mari in PNL! Ludovic Orban incearca sa il convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Contre mari in PNL! Ludovic Orban incearca sa il convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei

Sunt contre in PNL dupa ce presedintele partidului a decis cedarea candidaturilor pe sectoare in fata USR, iar acum ar putea ceda si in fata Partidului Miscarea Populara. Potrivit unor surse, Ludovic Orban va incerca sa-l convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei, pentru a-i mari sansele lui Nicusor Dan. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida sustinut de PSD - una gresita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca este gresita decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primaria Sectorului 2 sustinut de PSD.

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Romania revine la starea de urgenta? Ludovic Orban a facut anuntul cu putin timp in urma

Ludovic Orban a participat astazi la sedinta partidului PNL, unde au fost discutate anumite masuri cu privire la situatia Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19. Premierul a anuntat ca in conditiile in care numarul de imbolnaviri va ramane in continuare crescut, starea de alerta se va prelungi. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada .

Cand vor fi gata, de fapt, autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti? Ludovic Orban spunea, in ianuarie, ca in 5 ani, dar planul s-a schimbat acum Autostrada Unirii nu apare in planul marilor investitii de finantat de anul viitor

Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti sunt scrise in lista de prioritati a Guvernului Orban, insa acest lucru nu inseamna ca vom merge prea curand pe aceste autostrazi. in ianuarie, Ludovic Orban spunea intr-un interviu pentru HotNews ca in cinci ani acestea sunt gata, daca PNL ramane la guvernare. Acum potrivit planului de prioritati discutat de executiv termenele fie sunt amanate, fie nu exista deloc puse pe hartie.

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun.

Ludovic Orban ii bate obrazul lui DC Popescu dupa plecarea la PSD: E o decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Dan Cristian Popescu a gresit in momentul in care a ales sa candideze sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2. Pe de alta parte, Orban a precizat ca in discutiile cu USR si PLUS pentru Capitala el nu a discutat despre oameni, cu toate ca liberalii aveau un avantaj la Sectorul 2, pentru ca Popescu era viceprimar.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

Ludovic Orban, reactie dura dupa ce Renate Weber a atacat la CCR legea carantinei: Mi se pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei

Premierul Ludovic Orban a criticat-o dur pe Renate Weber, Avocatul Poporului, pentru faptul ca ar fi atacat Legea Carantinei la Curtea Constitutionala. Avocatul Poporului recidiveaza si ataca si o lege, care a fost adoptata de Parlament in urma deciziei CCR, tot la sesizarea Avocatului Poporului, a spus Orban.

Lovitura pentru Guvern si Iohannis. Avocatul Poporului ataca la CCR Legea carantinarii si izolarii. Replica lui Ludovic Orban

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala prevederile articolului 8 din legea privin carantina, referitor la izolarea intr-o unitate sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare. Premierul Ludovic Orban a afirmat ca Avocatul Poporului recidiveaza si ataca legi fundamentale. Mie imi pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei a transmis Orban, la inceputul sedintei de Guvern.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )