Libnet.ro
UNICEF

18:00

Controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri: Cum a ajuns APIA sa caute un nou evaluator al ofertelor, dupa ce a fost sesizata in mod repetat asupra unui posibil co

Hotnews Hotnews,
 Controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri: Cum a ajuns APIA sa caute un nou evaluator al ofertelor, dupa ce a fost sesizata in mod repetat asupra unui posibil co

APIA a solicitat luni, 4 decembrie, noi oferte pentru achizitia unor servicii de evaluare a ofertelor depuse in controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri, anuland o achizitie anterioara in care declarase castigator un consortiu format din firmele ITeC Solutii Informatice si Simbiotic Solutii Informatice. APIA a anulat achizitia anterioara dupa ce Siveco a sesizat in mod repetat APIA si ulterior si ANI ca unul dintre actionarii evaluatorului selectat a lucrat peste 11 ani in cadrul ST, o alta firma care alaturi de Teamnet World Professional Services si Ymens Teamnet vrea sa dezvolte sistemul IT destinat fermierilor. Vezi in articol ce declara APIA despre motivele anularii achizitiei anterioare si despre pericolul intarzierii platilor catre fermieri. continuă pe Hotnews

CNAIR va plati 2,5 milioane de euro pentru lucrarile pe un lot al autostrazii Bucuresti-Brasov

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat un contract pentru supervizarea lucrarilor pe lotul 2 al autostrazii Bucuresti-Brasov, parte din A3, contract cu o valoare estimata de pana la 11,44 milioane lei 2,5 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat astazi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 12,11 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 56,1 milioane de lei 12,11 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 8,6 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, lichiditatea totala fiind de 38,47 milioane de lei 8,3 milioane euro), sub rulajul inregistrat ieri 9,12 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,1 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 42,3 milioane de lei 9,12 milioane euro), sub rulajul inregistrat ieri 15,5 milioane euro).

Cifra de vanzari a Grupului Eurolines a ajuns la 150 milioane euro, in 2017

Cifra de vanzari a Grupului Eurolines, alcatuit din 22 de companii, a crescut anul acesta cu 20 % si a ajuns la 150 milioane euro, 2017 fiind cel mai bun an de pana acum, dupa cum a declarat presedintele grupului, Dragos Anastasiu.

Alro a investit peste 3,4 milioane de dolari in proiecte de modernizare si crestere a eficientei energetice

Alro a finalizat investitii de peste 3,4 milioane de dolari ce includ modernizarea instalatiei de turnare sleburi si instalarea unui agitator electromagnetic in vederea cresterii eficientei operatiunilor de retopire si reducerii consumurilor specifice de gaze naturale si energie electrica, se arata intr-un comunicat al companiei publicat miercuri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Alro finalizeaza investitii de peste 3,4 milioane de dolari

Alro a finalizat investitii de peste 3,4 milioane de dolari in proiecte de modernizare si de crestere a eficientei energetice si competitivitatii, anunta compania, prin intermediul unui comunicat de presa.

Noi fonduri europene: Max. 100.000 Euro pentru firme sociale. Descarca propunerile de Ghid al solicitantului si schema de ajutor de minimis

Antreprenorii din Romania vor putea obtine fonduri europene nerambursabile de maximum 100. 000 de euro pentru crearea de intreprinderi sociale, intr-o noua linie de finantare pentru dezvoltarea antreprenoriatului in acest sector, conform unei propuneri de Ghid al solicitantului.

Consiliul Local Sector 2 a alocat 2,4 milioane lei pentru spitalul Pantelimon. Primarul Toader Mugur Mihai: Banii s-au luat de la culte

Consiliul Local Sector 2 a alocat marti, in cadrul unui proiect de rectificare bugetara, 2,4 milioane lei pentru Spitalul Pantelimon. Propunerea a fost facuta de consilierii USR. Reamintim ca de cateva zile, Spitalul Pantelimon nu mai are bani pentru anestezic, medicamente, analizele pacientilor si utilitati, situatia fiind sesizata in presa. Spitalul are nevoie de 9 milioane lei pentru a functiona. Spitalul se afla in Sectorul 2, dar este in administrarea Ministerului Sanatatii.

KFC investeste 750.000 euro pentru inaugurarea a doua restaurante

KFC continua dezvoltarea in Romania si investeste 750. 000 euro pentru inaugurarea a doua restaurante situate in Oradea si in Ramnicu Valcea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )