Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controverse dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ: Fostul presedinte al Curtii Supreme neaga ca a semnat documentul(FOTO)

B1 B1,
Controverse dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ: Fostul presedinte al Curtii Supreme neaga ca a semnat documentul(FOTO)

00: Nicolae Popa a reiterat, intr-un interviu la la televiziune de stiri, ca nu a semnat protocolul dintre SRI, Parchetul General si iCCJ, interpretandu-se de aici ca semnatura care apare pe document. continuă pe B1

Controverse dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ: Fostul presedinte al Curtii Supreme neaga ca a semnat documentul

Fostul presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, Nicoale Popa, a declarat luni, dupa publicarea protocolului dintre SRI, Parchetul General si iCCJ, ca nu a semnat acest document pentru ca s-a.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Reactia iCCJ, dupa publicarea protocolului cu SRI: Avea ca obiect gestionarea informatiilor in procedurile de emitere a mandatelor de securitate nationala

Inalta Curte de Casatie si Justitie sustine ca protocolul de cooperare incheiat cu SRI si Parchetul General avea ca obiect infiintarea unui sistem informatic comun de gestionare a informatiei clasificate in.

Sorin Rosca Stanescu da statul roman in judecata, dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Serviciul Roman de Informatii a declasificat, luni, protocolul de cooperare intre SRI, inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul General. Protocolul arata ca cele trei institutii se obligau sa isi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )