Libnet.ro
UNICEF

21:45

Copii din Germania, sclavi in Maramures: DIICOT a retinut alte trei persoane

Antena3 Antena3,
Copii din Germania, sclavi in Maramures: DIICOT a retinut alte trei persoane

Procurorii DIICOT au decis, marti, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a trei persoane, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu, in dosarul in care o grupare condusa de o familie de cetateni germani este acuzata ca a tinut in sclavie si a obligat tineri germani sa execute munci epuizante in gospodariile unor localnici, sub pretextul unui asa-zis program de reeducare. continuă pe Antena3

Copii din Germania, sclavi in Maramures! DIICOT a retinut trei persoane, intre care un ANGAJAT al D.G.A.S.P.C.

DIICOT revine cu noi detalii in cazulCentrului de reeducare din Maramures, dupa scandalul de sclavie cu adolescenti germani. Procurorii au efectuat, luni, 12 noi perchezitii in acest dosar,.

Un tanar roman intors recent din Germania, moarte fulgeratoare. Ce greseala uriasa a facut

Un tanar de 28 de ani, abia intors din Germania, a fost gasit fara viata in raul Desnatui, dupa ce plecase duminica impreuna cu doi prieteni sa se distreze.

De ce un curier din Germania poate livra de trei ori mai multe pachete pe zi dect unul din Romnia: n Germania poti lasa pachetul n fata usii, la noi s-au furat colete si din masina de curierat

Un curier poate livra in Germania de trei ori mai multe colete decat unul din Romania, iar explicatiile nu tin doar de venituri, ci si de trafic, locuri de parcare, modalitati de plata si incredere, a spus unul dintre fondatorii FAN Courier. Compania are 6. 850 de angajati in tara si va incheia anul cu afaceri de 168 milioane euro, dar ii este tot mai greu sa gaseasca oameni. in articol puteti citi care sunt principalele nemultumiri ale clientilor fata de curieri, dar si invers si de ce niciodata nu va merge la noi ca un curier sa lase pachetul in fata usii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )