Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un copil de 11 ani a fost gasit in sant, in coma alcoolica si batut. Ce s-a intamplat, de fapt, cu baiatul

Antena3 Antena3,
Un copil de 11 ani a fost gasit in sant, in coma alcoolica si batut. Ce s-a intamplat, de fapt, cu baiatul

Politistii din Iasi au deschis o ancheta, dupa ce un copil de 11 ani a fost gasit batut si in coma alcoolica, intr-un sant de pe marginea drumului din localitatea Bosteni. Copilul a fost. continuă pe Antena3

VIDEO Vis implinit pentru Frank, un copil de 11 ani: tunde peluza Casei Albe

Frank, in varsta de 11 ani, care voia sa tunda peluza Casei Albe, si-a realizat acest vis in celebra Gradina a Trandafirilor, fara sa-i dea prea multa atentie stapanului casei, relateaza AFP.

VIDEO Un copil de 11 ani, surprins de Donald Trump, in timp ce tunde peluza Casei Albe

Visul unui copil de 11 ani, care in luna august i-a trimis presedintelui american Donald Trump o scrisoare, in care s-a declarat onorat sa tunda gratis peluza Casei Albe, s-a indeplinit. Astfel, Frank Giaccio a ajuns sa tunda iarba din celebra Gradina a Trandafirilor.

Sunt amanta de 11 ani si vreau sa le spun ceva femeilor maritate. Mesajul care zdruncina tot ce stiai despre casnicie

O americanca a scris o scrisoare deschisa catre toate femeile maritate. Ea marturiseste ca a fost amanta unui doctor casatorit timp de 11 ani. Amanta, care a dorit sa ramana, bineinteles, sub.

Un copil de 11 ani s-a oferit sa tunda peluza Casei Albe! Reactia lui Trump este uimitoare (VIDEO/FOTO)

Un copil in varsta de 11 din America si-a indeplinit visul la Casa Alba, acela de a tunde peluza din fata acesteia, fiind apreciat de Donald Trump, relateaza hotnews. ro Frank Giaccio,.

Un profesor din Prahova a fost gasit impuscat. Pare o sinucidere

Un barbat in varsta de 42 de ani din orasul Breaza a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia.

Unde a fost gasit fostul fotbalist Clarke Carlisle, dupa ce a fost dat disparut de familie

Fostul fotbalist Clarke Carlisle, dat disparut vineri de familie, a fost gasit de politie in orasul Liverpool, scrie BBC. Sotia acestuia, Carrie, alertase politia din Lancashire dupa ce Clarke nu a.

Un cercetas de locatie al serialului Narcos a fost gasit mort in Mexic

Un cercetas de locatie al hitului de la Netflix, Narcos, a fost gasit mort, cu mai multe rani provocate de gloante, in Mexic, unde acesta cauta locuri adecvate pentru filmarea celui de-al patrulea sezon al serialului, relateaza The Telegraph.

Un cercetas de locuri de filmare pentru serialul Narcos a fost gasit mort in Mexic

Un cercetas de locuri de filmare pentru hitul Netflix, Narcos, a fost gasit mort, cu mai multe rani provocate de gloante, in Mexic, unde acesta cauta locuri adecvate pentru filmarea celui de-al patrulea sezon al serialului, relateaza The Telegraph.

Un sofer de TIR a fost gasit mort in cabina, la punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Inspectorul sef al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj, a declarat vineri ca un sofer de tir, cetatean strain, a fost gasit decedat de politistii de frontiera giurgiuveni in cabina camionului pe care il conducea, in incinta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un lan de porumb. Ar putea fi vorba despre un paznic disparut de sase luni

Descoperire socanta intr-un lan de porumb, la marginea localitatii Sarulesti, din judetul Calarasi. Cadavrul unui barbat a fost gasit de soferul combinei care aduna cocenii de pe camp. Se.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )