Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un copil de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs la Ungheni

Adevărul Adevărul,
Un copil de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs la Ungheni

O fetita de 13 ani din Hancesti a murit, iar altre trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in seara zilei de luni, 14 octombrie, in satul Blandesti, Ungheni. continuă pe Adevărul

Un baiat in varsta de 13 ani din Tecuci este cautat de parinti. Copilul a disparut din Ploiesti, unde se afla in vizita la rude

Un copil in varsta de 13 ani, venit in rude la Ploiesti, este cautat de politie, dupa ce familia a anuntat ca baiatul a disparut de acasa de sambata seara.

Accident grav in Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit, iar o alta persoane a fost ranita

Un barbat a murit la Brodina intr-un accident rutier, dupa ce autoturismul pe care il conducea a parasit partea carosabila si a cazut in albia unui parau. Potrivit ISU Suceava, victima, un tanar in.

FOTO Trei persoane ranite in urma coliziunii dintre doua masini

Trei persoane au ajuns la spital, luni, in urma coliziunii dintre trei autoturisme. Accidentul a avut loc in comuan Bucsani, sat Racovita.

Cum a fost pedepsit in Regatul Unit un violator roman. Condamnarea exemplara dupa ce a abuzat o copila de 13 ani pe care a imbatat-o si a drogat-o

Un roman de 27 de ani a fost condamnat de autoritatile judiciare din Marea Britanie, fiind gasit vinovat de savarsirea a doua fapte de viol impotriva unei fete de 13 ani.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Un baiat de 18 ani a murit intr-un grav accident rutier. Soferul care a produs accidentul era beat si nu avea permis

Un tanar in varsta de 18 ani a decedat, iar alti trei tineri au fost transportati la spital in urma unui accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica, 1213 octombrie 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )