Libnet.ro
UNICEF

16:15

Copil accidentat de o soferita de 18 ani. Desi era ranit, tanara l-a dus acasa si a plecat fara sa anunte Politia

Adevărul Adevărul,
Copil accidentat de o soferita de 18 ani. Desi era ranit, tanara l-a dus acasa si a plecat fara sa anunte Politia

O soferita de 18 ani din judetul Botosani a lovit cu masina un copil. Desi baiatul de 8 ani a fost ranit, tanara de la volan a preferat sa-l duca acasa. De acolo a fost preluat de o ambulanta iar politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului. continuă pe Adevărul

Miliardar chinez, condamnat la 18 ani de inchisoare. Era un critic al presedintelui Xi Jinping

Miliardarul a scris in luna martie un eseu dur la adresa autoritatilor chineze, sugerand ca presedintele tarii este un clovn.

Cum arata Romania acum 90 de milioane de ani. Tara era inghitita de ape. Ce era in mijlocul ei

Romania, pe harta Europei, nu e la fel de cunoscuta in America de Nord ca si tarile din Europa de Vest. Asta nu inseamna ca este o parte nesemnificativa a lumii. V-ati gandit vreodata cum arata teritoriul nostru acum 90 de milioane de ani? Cum arata Romania acum 90 de milioane de ani Recent a .

Miliardar chinez, condamnat la 18 ani de inchisoare. A criticat metoda presedintelui Chinei de gestionare a pandemiei COVID-19

Un miliardar chinez a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, dupa ce a criticat modul in care presedintele Chinei, Xi Jinping, a gestionat pandemia de coronavirus. Miliardar chinez, condamnat la 18 ani.

Nony Borsan, operat pe creier la 25 de ani: Tumora era cat pumnul meu

Nony Borsan are 30 de ani. La 23 de ani a avut o convulsie, urmata de pierderea cunostintei. Cand s-a dus la medic, i s-a spus ca, daca ia niste pastile, o sa fie bine. Doi ani mai tarziu, cand avea 25 de ani, au inceput sa reapara semnele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )