Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un copil de doar zece luni, ranit intr-un accident rutier petrecut in Sibiu

Antena3 Antena3,
Un copil de doar zece luni, ranit intr-un accident rutier petrecut in Sibiu

Un copil in varsta de zece luni a fost transportat luni seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier care s-a produs in municipiul resedinta, a anuntat purtatorul de. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Un om a murit intr-un accident rutier in Teleorman. Alti 3 sunt raniti. Cum arata una dintre masinile implicate

O persoana a murit, iar trei sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica dupa-amiaza, 16 decembrie, intre localitatile Izlaz si Corabia, Teleorman.

GRAV accident rutier in Prahova! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, pe drumul judetean DJ 100C, la intrarea in localitatea Fulga dinspre Mizil. in accident au fost implicate doua masini fiind necesara interventia echipajelor ISU pentru.

Accident rutier cu victime incarcerate. Doua autoturisme au fost implicate

Doua autoturisme au fost implicate sambata, 15 decembrie, intr-un accident rutier. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane.

GRAV accident rutier! Primarul de Husi a fost implicat in eveniment

Primarul municipiului Husi a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier, in apropiere de Barlad. Masina in care se afla edilul, a fost tamponata frontal de un alt autoturism. Acesta se.

VIDEO Accident rutier mortal pe DN 7. Soferul unui autotren care transporta carne a pierdut controlul masinii

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri dimineata, pe Drumul National 7. Soferul unui autotren a pierdut controlul directiei.

GRAV accident rutier in Bihor. Un microbuz de transport persoane si o masina s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 76, intre localitatile Tasad si Dragesti, judetul Bihor, dupa ce soferul unui autoturism a efectuat o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens, si s-a ciocnit.

IN PRIMELE ZECE LUNI: Datoria externa totala a tarii noastre a crescut

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele zece luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 1,492 miliarde euro, la 98,853 miliarde euroo, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Un roman si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Italia. Avea doar 39 de ani

Un roman de 39 de ani si-a pierdut viata la Monichiari, dupa ce a pierdut controlul masinii. Vasile Nastasaera la doar cateva sute de metri de casa surorii sale, acolo unde avea si domiciliul, cand a.

Primar PSD din Moldova, implicat intr-un accident rutier

Un eveniment rutier in care a fost implicat primarul din Husi, de la PSD, a avut loc in aceasta dimineata, la iesirea din municipiul Barlad, spre Perieni informeazavremeanoua. ro. Primarul Ciupilan se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )