Libnet.ro
UNICEF

08:00

COREEA DE NORD: Kim si Trump vor continua discutiile despre denuclearizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COREEA DE NORD: Kim si Trump vor continua discutiile despre denuclearizare

Liderul nord-coreean Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump au agreat in cadrul celui de-al doilea summit de la Hanoi sa continue dialogul privind denuclearizarea si imbunatatirea relatiilor bilaterale, informeaza vineri agentia de presa oficiala de la Phenian KCNA, citata de AFP si dpa. continuă pe Ziarul Bursa

CARMEN DAN, REFERITOR LA SCHENGEN: Discutiile despre aderarea Romaniei au setat un tren pozitiv

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca discutiile despre aderarea Romaniei la Schengen de la Reuniunea Informala a Consiliului JAI de la Bucuresti au setat un tren pozitiv. ) sunt optimista ca vom putea introduce pe agenda de lucru a Consiliului JAI din iunie inclusiv votul in privinta aderarii noastre si a Bulgariei, afirma Dan.

CARMEN DAN, REFERITOR LA SCHENGEN: Discutiile despre aderarea Romaniei au setat un trend pozitiv

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca discutiile despre aderarea Romaniei la Schengen de la Reuniunea Informala a Consiliului JAI de la Bucuresti au setat un trend pozitiv. ) sunt optimista ca vom putea introduce pe agenda de lucru a Consiliului JAI din iunie inclusiv votul in privinta aderarii noastre si a Bulgariei, afirma Dan.

VIDEO inaintea summitului cu liderul nord-coreean, Trump s-a intalnit cu presedintele Vietnamului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a intalnit miercuri, la Hanoi, cu presedintele Vietnamului, Nguyen Phu Trong, cu cateva ore inaintea unei intrevederi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pentru al doilea summit al lor, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )