Libnet.ro
UNICEF

09:00

Coreea de Nord si Statele Unite SE PREGATESC pentru inca o intalnire ISTORICA. Care sunt temele

B1 B1,
Coreea de Nord si Statele Unite SE PREGATESC pentru inca o intalnire ISTORICA. Care sunt temele

Pe fondul unei aparente degradari a relatiilor dintre cele doua tari, Coreea de Nord si Statele Unite vor sustine o noua runda de negocieri pe tema programului nuclear nord-coreean, relateaza. continuă pe B1

Coreea de Nord si Statele Unite SE PREGATESC pentru inca o intalnire ISTORICA. CARE SUNT TEMELE

Pe fondul unei aparente degradari a relatiilor dintre cele doua tari, Coreea de Nord si Statele Unite vor sustine o noua runda de negocieri pe tema programului nuclear nord-coreean, relateaza.

Statele Unite indeamna Chisinaul sa asigure alegeri libere si corecte

Statele Unite ale Americii indeamna autoritatile Republicii Moldova sa intreprinda toate masurile necesare pentru a asigura un proces electoral liber, corect si transparent, care respecta vointa alegatorilor moldoveni.

Statele Unite vor demara din februarie procesul de retragere din Tratatul INF

Statele Unite vor demara de pe data de 2 februarie procesul de retragere din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), care va dura sase luni, in urma esecului celei mai recente runde de discutii pe aceasta tema, a anuntat un oficial american, informeaza agentia de stiri Tass, citata de Mediafax.

Blocajul guvernamental din SUA poate deveni catastrofal pentru economie

Blocajul guvernamental din Statele Unite a ajuns la 26 de zile si, in timp ce majoritatea economistilor sunt de acord ca va avea un efect negativ asupra cresterii economice, numarul celor care avertizeaza in legatura cu un impact major este in crestere, relateaza Business Insider.

SUA, responsabile in totalitate pentru rezilierea Tratatului INF, denunta Riabkov in urma unor negocieri la Geneva care nu au permis niciun progres

Statele Unite vor fi complet responsabile de o posibila rupere a tratatului cu privire la armamentul nuclear cu raza intermediara INF), a declarat marti un adjunct al ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, in urma unor negocieri la Geneva care nu au permis niciun progres, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )