Libnet.ro
UNICEF

07:00

Corina Cretu ii cere Guvernului sa directioneze mai multi bani europeni pentru autoritatile locale

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu ii cere Guvernului sa directioneze mai multi bani europeni pentru autoritatile locale

Fostul comisar european Corina Cretu a cerut marti Guvernului sa coopereze cu autoritatile locale in negocierile cu reprezentantii Comisiei Europene astfel incat in programele pentru perioada 2021-2027 sa existe o libertate mai mare a autoritatilor locale de a folosi fondurile europene. continuă pe Adevărul

Brexit: Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere guvernului britanic sa extinda perioada de tranzitie, data fiind situatia generata de COVID-19

Unul dintre cele mai importante evenimente din istoria recenta a Uniunii Europene UE) a fost reprezentat de Referendumul asupra mentinerii Regatului Unit in blocul comunitar, al carui rezultat este cunoscut sub.

Primarul Londrei ii cere guvernului britanic sa extinda perioada de tranzitie pentru Brexit

Primarul Londrei, Sadiq Khan, i-a cerut luni guvernului condus de catre premierul Boris Johnson sa extinda perioada de tranzitie pentru a putea negocia acorduri post-Brexit cu Uniunea Europeana, relateaza dpa.

Cel mai bine platit sportiv al planetei: I-a devansat pe Ronaldo si Messi

Elvetianul Roger Federer ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti sportivi din ultimul an, ierarhie in care se afla si doua femei, tot din tenis: Naomi Osaka si Serena Williams.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )