Libnet.ro
UNICEF

14:30

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Raportul MCV nu trebuie privit ntr-o cheie complotista. Un Roexit ar fi o catastrofa nationala

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Raportul MCV nu trebuie privit ntr-o cheie complotista. Un Roexit ar fi o catastrofa nationala

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, considera ca Romania trebuie sa continue drumul sau european, apreciind ca o eventuala parasire a Uniunii Europene ar fi o catastrofa nationala. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre planurile PSD: Raportul MCV nu poate fi atacat n justitie. Nu este un act juridic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a comentat, miercuri, planurile PSD de contestare a raportului MCV, transmitandu-le social-democratilor ca nu pot face un astfel de demers pentru ca raportul nu este un act juridic, el contine niste recomandari care trebuie discutate, dar nu poate fi atacat in justitie.

Corina Cretu demasca minciunile PSD: Centura Capitalei nu a ajuns la Comisia Europeana,magistrala de metrou M6 nu s-a aprobat

Comisarul european Corina Cretu a dezvaluit intr-un interviu multitutindea problemelelor cu care se confrunta Romania, aratand ca o mare parte dintre acestea, inclusiv cele legate de obtinerea fondurilor europene sunt legate de inconstanta Executivului, care schimba proiectele, dupa cum schimba ministri.

Ludovic Orban: Parlamentul European apara Justitia de PSD. Raportul MCV si rezolutiaarata foarte clar ca Dragnea si Tariceanu sunt antieuropeni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ca prin rezolutia Parlamentului European arata ca institutia apara Justitia din Romania. Mai mult, liderul liberal sustine ca din citirea raportului MCV se poate intelege ca Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu sunt impotriva UE si antieuropeni.

Alina Mungiu-Pippidi, despre raportul MCV: Este unul foarte partial care ignora unele concluzii si pune altele inainte. El trebuia sa inceteze dupa primii 3 ani (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi a comentat pentru B1TV raportul MCV publicat de Comisia Europeana care a fost publicat marti si este unul extrem de dur la adresa la Romaniei. Politologul a aratat ca acest raport are anumite.

Corina Cretu, despre raportul MCV: Cred ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit despre rezolutia din PE si raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii. in primul rand PE a adoptat.

Lider PSD, dupa publicarea Raportului MCV: Am sunat-o pe Corina Cretu. Se solicita o lovitura de stat Romaniei

Senatorul PSD Serban Nicolae ataca virulent oficialii de la Bruxelles, dupa publicarea raportului MCV. Social-democratul spune ca a sunat-o pe Corina Cretu pentru a-i cere sa se delimiteze de deciziile din Parla.

Barna: PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca PSD vrea sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie. Aflam azi ca PSD vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru Raportul MCV. Acest guvern trebuie sa plece. Acest guvern face Romania de rusine, ne scoate din Europa si alunga tinerii din tara, a scris Barna pe Facebook.

Corina Cretu: Nu trebuie sa ne jucam cu viitorul nostru

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, considera ca Romania trebuie sa continue drumul sau european, apreciind ca o eventuala parasire a Uniunii Europene ar fi o catastrofa.

Corina Cretu, intrebata daca demisioneaza din PSD: Nu stiu de ce ma ataca, poate sunt niste calcule politice

Comisarul european Corina Cretu se afla intr-un razboi deschis cu partidul care a propulsat-o la Bruxelles, PSD! Desi a anuntat ca va da formatiunea in judecata, cat si pe Codrin Stefanescu, pentru.

Corina Cretu, intrebata daca demisioneaza din PSD: Nu ma gandesc la ora actuala decat la a-mi indeplini mandatul

Comisarul european Corina Cretu se afla intr-un razboi deschis cu partidul care a propulsat-o la Bruxelles, PSD! Desi a anuntat ca va da formatiunea in judecata, cat si pe Codrin Stefanescu, pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )