Libnet.ro
UNICEF

12:00

Corina Cretu a prezentat raportul de tara privind Romania: Saracia ramane o problema, iar inegalitatile regionale cresc

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu a prezentat raportul de tara privind Romania: Saracia ramane o problema, iar inegalitatile regionale cresc

Raportul de tara privind Romania, lansat oficial vineri, arata ca saracia ramane o problema si ca inegalitatile regionale cresc, iar birocratia, responsabilitatile si resursele fragmentate, toate acestea impiedica asigurarea serviciilor publice de calitate si blocheaza investitiile. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici: Raportul de tara pentru Romania ofera o viziune pesimista

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici,a participat, vineri, la Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, la prezentarea Raportului de tara. Raportul de tara pentru Romania, ofera o.

CORINA CRETU: Nu toti romanii beneficiaza de cresterea economica

Nu toata lumea beneficiaza de cresterea economica sustinuta din Romania, iar saracia in randul copiilor si in mediul rural a crescut semnificativ, a declarat, vineri, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul conferintei de prezentare a Raportului de tara pentru Romania, publicat de Comisia Europeana pe 27 februarie.

Corina Cretu: Nu toti romanii beneficiaza de cresterea economica. Saracia a crescut semnificativ in randul copiilor si in mediul rural

Nu toata lumea beneficiaza de cresterea economica sustinuta din Romania, iar saracia in randul copiilor si in mediul rural a crescut semnificativ, a declarat, vineri, comisarul european pentru politica.

Corina Cretu va participa, la Bucuresti, la prezentarea Raportului de tara 2019 pentru Romania din cadrul Semestrului european

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu se va afla, vineri, la Bucuresti, unde va participa la prezentarea Raportului de tara 2019 pentru Romania din cadrul Semestrului european si la conferinta Prioritati de investitii pentru Romania, 2021-2027.

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

Corina Cretu, replica pentru Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar. Raman sa-mi fac treaba

Schimb de replici intre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si comisarul european Corina Cretu. Teodorovici i-a reprosat Corinei Cretu ca se afla in campanie electorala, iar Comisia Europeana.

Contre intre Corina Cretu si Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar

Contre intre Eugen Teodorovici si Corina Cretu la o dezbatere organizata de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Dupa ce ministrul Finantelor a acuzat Comisia Europeana ca mimeaza dialogul si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )