Libnet.ro
UNICEF

11:45

Coroana va continua sa faca tot ce este posibil pentru progresul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coroana va continua sa faca tot ce este posibil pentru progresul tarii

ACTUALIZARE 16:55 Patriarhul Daniel: Regele Mihai I va ramane in memoria poporului roman o faclie de inviere in vremuri de rascruce Patriarhul Daniel a declarat astazi, in cadrul sedintei solemne a Parlamentului, ca abdicarea si plecarea fortata din tara a Regelui Mihai a fost o lovitura grea nu doar pentru Romania, ci si pentru Biserica, iar regele va ramane in memoria poporului roman o faclie de inviere in vremuri de rascruce. *ACTUALIZARE 16:17 Tudose: Regele Mihai ramane in istorie *ACTUALIZARE 16:05 Principesa Margareta a afirmat, in alocutiunea rostita la sedinta solemna a Parlamentului, ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale Romaniei, cu aceleasi valori si principii ca ale tatalui sau, iar coroana va continua sa faca tot ce este posibil, alaturi de institutiile fundamentale ale statului, pentru progresul tarii, in cadrul UE si al NATO. *ACTUALIZARE 16:02 Dragnea: Discursul tinut de rege in Parlament in 2011 poate fi considerat testamentul sau politic *ACTUALIZARE 15:59 Tariceanu: Am convinverea ca regele poarta acum pe frunte in imparatia cerului cununa celor drepti *ACTUALIZARE 15:45 Iohannis: Onoram astazi, cu profund respect, memoria regelui Mihai I al Romaniei *ACTUALIZARE 15:17 Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput. continuă pe Ziarul Bursa

Coroana va continua sa faca tot ce este posibil pentru progresul tarii

ACTUALIZARE 16:55 Patriarhul Daniel: Regele Mihai I va ramane in memoria poporului roman o faclie de inviere in vremuri de rascruce Patriarhul Daniel a declarat astazi, in cadrul sedintei solemne a Parlamentului, ca abdicarea si plecarea fortata din tara a Regelui Mihai a fost o lovitura grea nu doar pentru Romania, ci si pentru Biserica, iar regele va ramane in memoria poporului roman o faclie de inviere in vremuri de rascruce. *ACTUALIZARE 16:17 Tudose: Regele Mihai ramane in istorie *ACTUALIZARE 16:05 Principesa Margareta a afirmat, in alocutiunea rostita la sedinta solemna a Parlamentului, ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale Romaniei, cu aceleasi valori si principii ca ale tatalui sau, iar coroana va continua sa faca tot ce este posibil, alaturi de institutiile fundamentale ale statului, pentru progresul tarii, in cadrul UE si al NATO. *ACTUALIZARE 16:02 Dragnea: Discursul tinut de rege in Parlament in 2011 poate fi considerat testamentul sau politic *ACTUALIZARE 15:59 Tariceanu: Am convinverea ca regele poarta acum pe frunte in imparatia cerului cununa celor drepti *ACTUALIZARE 15:45 Iohannis: Onoram astazi, cu profund respect, memoria regelui Mihai I al Romaniei *ACTUALIZARE 15:17 Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput.

Bugetul pe 2018 este dezastruos pentru investitii. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate si alocarea pentru intretinerea drumurilor e la jumatate - Deputat USR

Proiectul de bugetul pe anul 2018 aprobat de Guvern si trimis in Parlament este dezastruos pentru investitii in domeniul infrastructurii de transport, avertizeaza deputatul USR Catalin Drula. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate. Pentru prima data de multi ani alocarile sunt mult sub necesar. Asta va insemna incetinirea sau chiar blocarea santierelor de autostrazi si cai ferate, amanarea finalizarii proiectelor, despagubiri de plata si pierderi economice pentru statul roman.

Un nou protest este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei

Un nou protest contra aliantei de la guvernare si a modificarilor la legile justitiei este anuntat pentru duminica seara, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul creat pe Facebook de noua organizatii este intitulat Ei cu hotii, noi cu totii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )