Libnet.ro
UNICEF

12:30

Coroana regala prezenta la funeraliile Regelui Mihai este o copie: Explicatiile directorului Muzeului National de Istorie

B1 B1,
Coroana regala prezenta la funeraliile Regelui Mihai este o copie: Explicatiile directorului Muzeului National de Istorie

Coroana regala ce se afla pe sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, este o copie. Acest lucru este explicat de directorului Muzeului National de. continuă pe B1

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din.

Funeraliile Regelui Mihai: Restrictii de circulatie in Capitala

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost adus in tara. Incepand de miercuri, 13 decembrie, si pana sambata, 16 decembrie, se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai, astfel ca traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din.

Fete regale din toata lumea se vor aduna la funeraliile Regelui Mihai. Cine a fost primul care si-a confirmat participarea

Funeraliile regelui Mihai vor aduna in Romania fete regale din toata lumea. Primul care si-a confirmat participarea a fost Printul Charles al Marii Britanii. Au urmat fostul rege al Spaniei, Juan.

Restrictii rutiere in Capitala pentru FUNERALIILE Regelui Mihai

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera, potrivit.

Ce familii regale vor participa la funeraliile Regelui Mihai I

La funeraliile Regelui Mihai I vor fi reprezentate familiile regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franta, Prusia, Italia si Portugalia, anunta biroul de presa al Casei Regale a Romaniei.

Dorin Chirtoaca, cercetat sub control judiciar, va participa la funeraliile Regelui Mihai, dupa ce instanta i-a aprobat cererea de a pleca din tara

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, aflat sub control judiciar, va participa la funeraliile Regelui Mihai dupa ce instanta i-a admis cererea de parasire a tarii.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai. Vezi lista rutelor ocolitoare

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera. Pe 13.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai

In perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala. Soferii sunt rugati de Politia Rutiera sa foloseasca rute alternative.

Gara Regala din Curtea de Arges, lasata in paragina 27 de ani. Autoritatile fac reparatii de mantuiala pentru funeraliile Regelui Mihai

Trenul Regal ce va aduce trupul neinsufletit al Regelui Mihai va opri intr-o gara in paragina. O adevarata bijuterie arhitectonica, Gara Regala din Curtea de Arges, aflata in proprietatea Ministerului Transportului, arata jalnic. Pe ultima suta de metri, autoritatile locale o renoveaza de fatada pentru funeraliile regale de sambata, 16 decembrie.

Reprezentantii Prefecturii Arad au depus o coroana de flori la resedinta de suflet a Regelui Mihai I

Prefectul Judetului Arad, Florentina Horgea, impreuna cu Subprefectul Judetului, Vasilica Damian, au depus, astazi, o coroana de flori, la Castelul de la Savarsin, resedinta de suflet a Regelui Mihai I.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )