Libnet.ro
UNICEF

17:00

Coronavirus: 117 milioane de euro de la CE pentru dezvoltarea de tratamente si metode de diagnosticare a Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: 117 milioane de euro de la CE pentru dezvoltarea de tratamente si metode de diagnosticare a Covid-19

Comisia a anuntat marti ca 8 proiecte de cercetare la scara larga, menite sa dezvolte tratamente si metode de diagnosticare pentru coronavirus, au fost selectate in cadrul unei cereri accelerate de propuneri lansate in luna martie de Initiativa privind medicamentele inovatoare IMI), un parteneriat public-privat. continuă pe Hotnews

Guvernul Germaniei va aloca 750 milioane de euro pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19

Guvernul german a acceptat sa aloce 750 milioane de euro pentru un program de dezvoltare si de distribuire a unui vaccin impotriva noului coronavirus, a declarat luni ministrul german al cercetarii, Anja Karliczek, potrivit agentiei DPA, citate de Agerpres.

Fonduri europene 2020: Fermierii au la dispozitie 27 milioane Euro in 3 linii de finantare deschise luni

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni, 11 mai, trei sesiuni de primire a cererilor de finantare in valoare de 30 milioane Euro, din care 27 milioane Euro pentru beneficiari privati: submasura 5. 1 beneficiari publici si privati, submasura 5. 2 si submasura 17. 1 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 2020 PNDR 2020).

Contract semnat pentru autostrada Sibiu - Pitesti: 356 milioane de euro pentru 30 de kilometri de la Pitesti la Curtea de Arges

Dupa trei ani de licitatii, Compania de Autostrazi a semnat luni contractul pentru proiectarea si executia Sectiunii 5 a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Contractul pentru cei 30,35 km de autostrada de la Pitesti la Curtea de Arges a fost semnat cu firma italiana Astaldi pe circa 356 de milioane de euro si are un termen de 12 luni proiectare si 48 de luni executie.

MADR: Fonduri de 16,7 milioane de euro pentru combaterea PPA si refacerea potentialului agricol, incepand de luni

Peste 16,7 milioane de euro vor fi disponibili, incepand de luni, pentru investitii necesare prevenirii si combaterii pestei porcine africane si refacerii potentialului de productie agricola afectat de dezastre naturale si de evenimente catastrofale, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Vodafone anunta venituri de 905 milioane de euro pentru anul fiscal 2019-2021

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru anul financiar incheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizarii procesului de achizitie a UPC Romania in data de 31 iulie.

ITALIA: Decret Relansare : Bonus permanent de 1.000 de euro pentru cei din sistemul medical

Decretului Relansare din Italia prevede alocarea 3. 250 miliarde de euro pentru ingrijiri primare, spitale, personal si alte 3. 800 de contracte de specialitate, bonus permanent de 1. 000 de euro pentru lucratorii din sanatate in prima linie in lupta cu pandemia si prelungirea starea de urgenta pana la 31 ianuarie 2021.

Licitatie de 8 milioane de euro: Telefonie si internet mobil, cu telefoane si tablete incluse, pentru toate unitatile MAI. Optiunea 5G va fi activata gratuit

Ministerul Afacerilor Interne MAI) vrea sa incheie un acord-cadru pe o perioada de 38 de luni pentru achizitia de servicii de telefonie si internet mobil, avand incluse telefoane si tablete cu sistem de operare Android si iOS, pentru toate unitatile sale, contract cu o valoare estimata la 7,98 milioane euro fara TVA), potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. in caietul de sarcini se cere ca optiunea 5G sa fie activata gratuit pentru toate serviciile de comunicatii mobile, imediat ce se va implementa la nivel national, iar daca sunt probleme de semnal in localitati, operatorul trebuie sa remedieze problema.

Se dau cate 2.500 de lei pentru mii de romani si alte sute de milioane de euro pentru companii. Conditiile de acceptare nu sunt deloc grele

Pe masura ce ne apropiem de perioada de relaxare, vin si cateva vesti bune. Acum aflam despre cum Guvernul va avea la dispozitie circa 1 miliard de euro. Ce va face cu ei insa? Pana la.

Vodafone a raportat venituri de 905 milioane euro in anul financiar incheiat la 31 martie 2020: Dupa preluarea UPC a mai castigat 18.000 de abonati la internet fix

Veniturile totale ale Vodafone Romania au atins 905 milioane de euro in anul financiar incheiat la 31 martie 2020, rezultate care includ si rezultatele UPC Romania, companie pe care a cumparat-o in august 2019, a anuntat marti al doilea mare operator local de comunicatii mobile. De la achizitia UPC, baza consolidata de clienti cu servicii fixe broadband a crescut cu 18. 000, atingand o valoare de 702. 000 de clienti, a anuntat compania.

IN ANUL FINANCIAR INCHEIAT LA 31 MARTIE, Veniturile totale ale Vodafone Romania - 905 milioane euro

Veniturile totale ale Vodafone sunt de 905 milioane de euro in anul financiar incheiat la 31 martie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )