Libnet.ro
UNICEF

09:45

Coronavirus: Agentia Europeana pentru Medicamente, foarte increzatoare in aprobarea unui vaccin pana la Craciun

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Agentia Europeana pentru Medicamente, foarte increzatoare in aprobarea unui vaccin pana la Craciun

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) este foarte increzatoare ca va putea da o opinie stiintifica pozitiva asupra unor vaccinuri impotriva COVID-19 inainte de Craciun, a declarat miercuri directorul executiv al acestei agentii europene, Emer Cooke, potrivit Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Germania prelungeste carantina partiala A fost depasit pragul de 60 de milioane de cazuri la nivel global, iar numarul deceselor a trecut de 1,4 milioane

Bilantul global al cazurilor de coronavirus a a ajuns miercuri la 60. 638, din care 1. 192 sunt decese si 41. 286 sunt pacienti vindecati, potrivit ultimelor date actualizate pe platforma worldometers. info. Franta se pregateste sa renunte treptat la unele masuri de carantina, in timp ce britanicii vor putea petrece Craciunul in familie. 15: Germania prelungeste restrictiile cel mai probabil pana la inceputul lui ianuarie - Merkel18. 52 Coronavirus: Agentia Europeana pentru Medicamente, foarte increzatoare in aprobarea unui vaccin pana la Craciun 17. 32 Marea Britanie va atinge un nivel record al indatorarii pentru o perioada pe timp de pace.

Boeing 737 Max ar putea zbura din nou: avionul a primit avize si de la Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei

Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) considera ca avionul Boeing 737 MAX este sigur in urma revizuirii sistemelor de siguranta si estimeaza ca in luna ianuarie ar putea permite reluarea zborurilor cu acest tip de avion, scrie Reuters, citat de Agerpres.

Administratia Americana pentru Medicamente a autorizat terapia cu anticorpi administrata presedintelui Trump

Administratia Americana pentru Medicamente FDA) a emis sambata o autorizatie de utilizare de urgenta pentru terapia cu anticorpi anti-COVID-19 a companiei Regeneron Pharmaceuticals, un tratament experimental administrat presedintelui american Donald Trump, despre care liderul de la Casa Alba a afirmat ca l-a ajutat sa se vindece, informeaza Reuters.

Agentia Europeana a Medicamentelor anunta ca ar putea autoriza un vaccin anti-COVID-19 la finele anului sau la inceputul lui 2021

Agentia Europeana a Medicamentelor a anuntat, luni, ca ar putea aproba primele vaccinuri impotriva coronavirusului la finele acestui an sau la inceputul lui 2021. in prezent, EMA analizeaza cereri de autorizare.

Administratia Americana pentru Medicamente a autorizat terapia cu anticorpi Regeneron administrata presedintelui Trump

Administratia Americana pentru Medicamente FDA) a emis sambata o autorizatie de utilizare de urgenta pentru terapia cu anticorpi anti-COVID-19 a companiei Regeneron Pharmaceuticals, un tratament experimental administrat presedintelui american Donald Trump despre care liderul de la Casa Alba a afirmat ca l-a ajutat sa se vindece, informeaza Reuters.

Coronavirus: Veste proasta pentru tarile europene? Germania incepe sa ramana fara paturi ATI

Germania era vazuta ca o baliza pentru alte tari europene in primul val al pandemiei si era laudata pentru unul dintre cele mai bune sisteme de sanatate din lume, dar acum incepe sa lupte cu mai multe infectii severe, dupa ce numarul cazurilor a ajuns vineri la un record absolut, aproape 24. 000 de noi cazuri intr-o singura zi, si la fel si si numarul pacientilor aflati la terapie intensiva, scrie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )