Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus Bulgaria: Vaccinarea impotriva coronavirusului va fi gratuita si voluntara

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Bulgaria: Vaccinarea impotriva coronavirusului va fi gratuita si voluntara

Guvernul bulgar a aprobat vineri planul de vaccinare anti-COVID-19 gratuita si voluntara a populatiei, imunizarea urmand sa inceapa, dupa ce vor fi procurate dozele de vaccin, cu medicii, asistentele medicale, dentistii si farmacistii, transmit Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea impotriva coronavirusului de sambata

Moscova isi va deschide sambata noile centre de vaccinare impotriva coronavirusului, primele categorii care urmeaza sa primeasca vaccinul fiind profesorii, doctorii si asistentii sociali, a anuntat joi primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, citat de Reuters.

A fost lansata platforma nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a anuntat lansarea platformei nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19.

Unde se face vaccinul anti-COVID-19 sicine sunt primii imunizati. Vaccinarea, gratuita si voluntara

Strategia Nationala de Vaccinare a fost publicata in Monitorul Oficial. Ea cuprinde date despre responsabilii cu imunizarea populatiei si cine sunt cei care vor primi vaccinul cu prioritate. Cel mai important: Vaccinarea va fi gratuita si voluntara.

CORONAVIRUS |Italia intentioneaza sa inceapa vaccinarea anti-Covid gratuita la inceputul lui 2021

Italia va lansa un program de vaccinare anti-Covid gratuit la inceputul anului viitor, a declarat miercuri ministrul sanatatii Roberto Speranza, in timp ce guvernul pregateste restrictiile pentru a evita.

Cand incepe vaccinarea impotriva COVID-19 in tari precum Belgia, Polonia sau Rusia

Belgia va incepe la 5 ianuarie campania de vaccinare impotriva noului coronavirus, a anuntat premierul belgian Alexander De Croo, care a precizat ca detaliile strategiei urmeaza sa fie agreate la diferite niveluri, dupa o aprobare a vaccinurilor,.

CORONAVIRUS |Bulgaria prelungeste anul scolar cu doua saptamani

Ministerul invatamantului din Bulgaria a decis prelungirea anului scolar pentru elevii din invatamantul primar si din clasele a V-a si a VI-a din ciclul gimnazial, din cauza pandemiei de coronavirus si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )