Libnet.ro
UNICEF

16:30

CORONAVIRUS |Buzau: Colegiul Mihai Eminescu, in scenariul rosu dupa confirmarea a trei cazuri de COVID-19 la elevi si cadre didactice

B1 B1,
CORONAVIRUS |Buzau: Colegiul Mihai Eminescu, in scenariul rosu dupa confirmarea a trei cazuri de COVID-19 la elevi si cadre didactice

Colegiul Mihai Eminescu din Buzau intra in scenariul rosu dupa confirmarea a trei cazuri de coronavirus, atat in randul elevilor, cat si al cadrelor didactice. Colegiul Mihai Eminescu din. continuă pe B1

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu.

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Localitatea Berceni, in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare a ajuns 3,31 la mia de locuitori

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de sambata, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, relateaza Agerpres.

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii.

Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de trei la mia de locuitori. Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns vineri la 3,39 cazuri la mia de locuitori.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

CORONAVIRUS |MEC: 2.500 unitati de invatamant, in Scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a precizat, vineri, ca un numar de 2. 500 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, iar 4. 902 in Scenariul 2, in cotextul.

Brasovul intra in scenariul rosu. Ce se va intampla in orasul de sub Tampa

Brasovul intra in scenariul rosu, deoarececoeficientul infectarilor cu noul coronavirus cumulate in ultimele doua saptamani estede 3 cazuri la mia de locuitori in resedinta de judet. in judetul Brasov, rata este de 2,35 cazuri la mia de locuitori.

Urziceniul, prima localitate din judetul Ialomita in scenariul rosu. Rata uriasa de infectare cu COVID-19

Municipiul Urziceni este prima localitate din judetul Ialomita care a intrat in scenariul rosu intrucat rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 3,23 la mia de locuitori. in urma hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, in Urziceni s-au impus masuri stricte pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )