Libnet.ro
UNICEF

14:00

CORONAVIRUS |Carmen Orban, medic specialist ATI: Toate spitalele sunt pline. in acest ritm, o sa ne pregatim de un dezastru (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Carmen Orban, medic specialist ATI: Toate spitalele sunt pline. in acest ritm, o sa ne pregatim de un dezastru (VIDEO)

Carmen Orban, medic specialist ATI, a avertizat ca sistemul sanitar nu va mai face fata epidemiei daca regulile de preventie nu vor fi respectate cu strictete, informeaza B1 TV. De altfel, secretarul de stat Raed. continuă pe B1

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia: Spitalele raman fara paturi libere la ATI

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia, unde spitalele ar putea sa ramana fara paturi libere pentru a trata cazurile grave ale bolii provocata de COVID-19. Acest scenariu sumbru ar urma sas e pr.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: La ora actuala, nu intentionam sa luam alte masuri restrictive (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Paris, ca, la ora actuala, Guvernul nu intentioneaza sa ia alte masuri restrictive in contextul pandemiei de coronavirus,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantina nationala: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate in momentul de fata

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca nu se discuta despre reinstituirea carantinei la nivel national in Romania, acesta afirmand ca s-au luat masuri pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )