Libnet.ro
UNICEF

06:45

CORONAVIRUS |Cluj: Purtarea mastii de protectie, obligatorie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cluj: Purtarea mastii de protectie, obligatorie

Incepand de sambata, 8 august, masca de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus devine obligatorie in tot judetul Cluj, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Judetean pentru. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Paris: Purtarea mastii, obligatorie in zonele foarte frecventate

In contextul pandemiei de coronavirus si al cazurilor in crestere, autoritatile din Paris au decis ca de luni in zonele foarte frecventate purtarea mastii de protectie in aer liber sa devina obligatorie,.

Purtarea mastii devine obligatorie, de luni, in zonele foarte frecventate din Paris

Autoritatile din Paris au decis ca de luni in zonele foarte frecventate purtarea mastii in aer liber sa devina obligatorie, pentru evitarea propagarii coronavirusului.

Harghita: Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice aglomerate, incepand de saptamana viitoare

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie, incepand de marti, in toate zonele aglomerate din judetul Harghita, masura fiind adoptata vineri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) in vederea limitarii extinderii noului coronavirus, informeaza Agerpres.

Masca a devenit obligatorie de astazi, in alte doua mari judete din tara

Cluj si Mures sunt alte doua judete in care purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie incepand de sambata, 8 august.

Coronavirus Olanda: Mastile de protectie sunt obligatorii in Rotterdam si Amsterdam incepand de astazi

Amsterdam si Rotterdam vor fi primele doua orase din Olanda unde purtarea mastii de protectie va fi obligatorie, potrivit unui regulament care intra in vigoare miercuri, relateaza dpa si Agerpres.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in anumite spatii deschise din Harghita

Vineri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Harghita a adoptat Hotararea privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu COVID-19 la nivelul spatiilor unde exista risc.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii in spatiile publice aglomerate, obligatorie si in Tulcea

Autoritatile au decis impunerea obligativitatea purtarii mastilor de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, incepand de vineri, 07 august, in toate zonele aglomerate din judetul.

Purtarea mastii va fi obligatorie in judetul Tulcea. Zonele vizate

La Prefectura Tulcea a avut loc o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul careia a fost adoptata Hotararea 42 din 05. 2020 prin care s-a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Mures

Incepand de sambata, locuitorii judetului Mures trebuie sa poarte masti de protectie si in spatiile publice deschise, aglomerate. Decizia a fost luata vineri de Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din Bistrita-Nasaud

Incepand de joi, masca de protectie devine obligatorie in judetul Bistrita-Nasaud, n zonele aglomerate precum piete, targuri, statii de autobuz si peroane. Pentru judetul Bistrita-Nasaud devine,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )