Libnet.ro
UNICEF

22:00

CORONAVIRUS |Comuna din Constanta cu incidenta cumulata de peste 8 la mie, in carantina

B1 B1,
CORONAVIRUS |Comuna din Constanta cu incidenta cumulata de peste 8 la mie, in carantina

Comuna Fantaneledin Constanta a depasit rata de infectare de 8 la mia de locuitori si intra in carantina. Mai precis, din populatia totala de 1. 664 de locuitori, pana in acest moment au fost con. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Peste 20 de localitati din Brasov au incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 intre 1,5 si 3 la mia de locuitori

Institutia Prefectului din Brasov a transmis luni ca doua localitati din judet, respectiv orasul Victoria si comuna Cristian, au depasit pragul de 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, iar alte ci.

Impact Developer and Contractor demareaza lucrarile primelor 3 blocuri Boreal Plus din Constanta

Impact Developer and Contractor, un dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti, a inceput lucrarile la primele 3 blocuri din ansamblul rezidential Boreal Plus din nordul Constantei. Contractul de antrepriza in valoare de 9,5 mil. Euro a fost incheiat cu firma de constructii Premium Invest Concept, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei noastre.

Coronavirus: Jumatate din populatia Indiei ar putea fi infectata pana in februarie, estimeaza o comisie guvernamentala

Cel putin jumatate din populatia de 1,3 miliarde a Indiei ar putea sa fie infectata cu noul coronavirus pana in luna februarie a anului viitor, ajutand la incetinirea raspandirii bolii, a spus luni un membru al Comisiei guvernamentale federale insarcinate cu asigurarea de previziuni, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )