Libnet.ro
UNICEF

19:45

Coronavirus |Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Unii pacienti vin si anunta ca au COVID si pleaca acasa, altii refuza tratamentul (VIDEO)

B1 B1,
Coronavirus |Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Unii pacienti vin si anunta ca au COVID si pleaca acasa, altii refuza tratamentul (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, considera, in contextual cresterii alarmante a numarului de persoane testate pozitiv cu noulcoronavirus, ca legea CCR, care permite. continuă pe B1

Mesaj dur al directorului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID-19: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt cateva locuri libere pentru pacientii cu COVID-19. Managerul spitalului, Cristian Oancea, sustine ca in jur de 70% dintre pacientii din ultima perioada cred in teoria conspiratiei si spune ca medicii nu mai au cu cine sa se lupte si sunt dezarmati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa Sambetei. in acest context, el transmite un mesaj dur: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari, scrie Opinia Timisoarei.

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )