Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus. Englezii arunca bomba: Cand vom mai vedea fotbal pe stadioanele Europei

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Englezii arunca bomba: Cand vom mai vedea fotbal pe stadioanele Europei

In acest moment, majoritatea competitiilor fotbalistice din Europa au fost suspendate pana la 31 martie sau pana la prima saptamana din aprilie. Realist vorbind insa, nimeni nu-si face iluzii ca lucrurile vor reveni la normal pana atunci. continuă pe Adevărul

Bianca Dragusanu arunca bomba, dupa divortul de Alex Bodi! Ma marit curand!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu, dar frumoasa blonda se gandeste deja la o noua relatie, ba chiar si la un nou mariaj. Cei doi si-au spus adio marti, la notar, iar evenimentul a fost unul cu scantei: au existat telefoane mobile care au zburat pe geam, dar si anuntul din .

Cristina Siscanu arunca bomba la Bravo, ai Stil! Celebrities: Nu dorm cu sotul meu

Cristina Siscanu, noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, este ultima vedeta care se alatura celebritatilor de pe podiumul emisiunii. intoarsa recent dintr-o aventura de zile mari Survivor Romania, Cristina isi surprinde publicul, dar si juratii cu declaratii extrem de incitante din dormitor. Ce detalii a dezvaluit Cristina despre relatia ei cu Madalin Ionescu .

PRIMA reactie a senatorului PNL confirmat cu coronavirus: Boala poate lovi cand nu te astepti

Senatorul liberal Vergil Chitac a transmis, vineri, pe pagina de Facebook, ca este extrem de mahnit ca el si sotia sa au fost confirmati cu coronavirus si ca asistam la o incercare pentru toata planeta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )