Libnet.ro
UNICEF

05:30

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul National Vasile Alecsandri, in scenariul rosu

B1 B1,
CORONAVIRUS |Galati: Colegiul National Vasile Alecsandri, in scenariul rosu

Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati intra, de joi, in scenariul rosu, urmand ca toate cursurile sa se desfasoare online, dupa ce in unitatea de invatamant au fost depistate pozitiv trei. continuă pe B1

Un colegiu national trece la scenariul rosu: cinci elevi au coronavirus

Colegiul National George Cosbuc din Cluj-Napoca trece la invatamant online din cauza mai multor ca.

CORONAVIRUS |Prahova: Mai multe unitati de invatamant, in scenariul rosu. Cinci dintre ele sunt licee din Ploiesti cu sute de elevi fiecare

Mai multe unitati de invatamant, clase ori grupe de gradinita din judetul Prahova trec in scenariul rosu dupa aparitia unor cazuri de coronavirus in unitatile didactice. Ce unitati de.

Doua licee de top din Bucuresti intra in scenariul rosu

De miercuri, 30 septembrie, Colegiul National Sfantul Sava si Colegiul National Grigore Moisil din Capitala intra in scenariul rosu, ce presupune participarea la cursuri in online. La Sfantu Sava, 4.

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19 a crescut la 581

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza pandemiei de coronavirus a crescut in Romania a ajuns la 581, cu aproape 270 fata de saptamana trecuta, potrivit datelor furnizate de Ministerul.

O liceu din judetul Satu Mare, in Scenariul Rosu. Numarul de cazuri de COVID-19 continua sa creasca

Liceul din comuna Turt a adoptat scenariul rosu in privinta cursurilor. Elevii vor invata doar online, dupa ce numarul de cazuri COVD-19 a crescut brusc in ultimele zile in comuna.

Doua elevede la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu au fost depistate cu COVID-19

Doua eleve de la Colegiul National Tudor Vladimirescu au fost depistate cu COVID-19. Colegii de clasa au intrat in carantina la domiciliu.

Scoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie a cladirii

Primaria Sectorului 4 a dispus de urgenta masuri de dezinfectie a cladirii in care functioneza Scoala Gimnaziala nr. 79, dupa ce, miercuri, a fost inregistrat al treilea caz de coronavirus. Daca.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )