Libnet.ro
UNICEF

12:45

Coronavirus |India: Numar record de cazuri noi intr-o singura zi: peste 27.000. Bilantul Covid-19 a trecut de 800.000

B1 B1,
Coronavirus |India: Numar record de cazuri noi intr-o singura zi: peste 27.000. Bilantul Covid-19 a trecut de 800.000

India a inregistrat un nou record zilnic de imbolnaviri cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Autoritatile locale sanitare auraportat27. 114 de noi cazuri in ultimele 24 de ore, ceea ce ridica bi. continuă pe B1

Coronavirus in lume: Estimari oficiale: 1 din 150 de americani este infectat chiar acum Record de cazuri noi la nivel mondial Bill Gates este optimist

SUA au deja un numar record de cazuri confirmate zilnic de COVID-19, dar estimarile specialistilor arata ca numarul de infectii este de fapt mult mai mare. Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat ca de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil infectat chiar acum, scrie Forbes. 40 Numarul deceselor in Marea Britanie, tara cea mai indoliata din Europa, se apropie de 45. 27 SUA si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66. 000 de infectari in 24 de ore16. 05 Croatia: mastile devin obligatorii in spatiile publice inchise15. 39 India a inregistrat un nou record zilnic de imbolnaviri, raportand 27. 114 de noi cazuri, ceea ce ridica bilantul la 820.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

INFOGRAFIC Galati, noua Suceava? 71 de cadre medicale infectate cu coronavirus si zeci de cazuri noi zilnic

Galati este unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Romania in acest moment, in care tara noastra a ajuns in varful de pana acum al epidemiei sau mijlocul primului val, potrivit specialistilor. in ultima saptamana, la Galati au fost confirmate 204 noi cazuri. in medie, cresterea a fost de 30 de cazuri noi pe zi. Mult pentru un oras de dimensiunile Galatiului. Lucrul cu atat mai grav, care aminteste de situatia focarului de la Suceava, din perioada martie-aprilie, este ca 71 de cadre medicale ale celui mai mare spital din sud-estul tarii sunt infectate cu virusul.

Record negativ in Romania: 555 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in 24 de ore. inca 18 pacienti cu coronavirus au murit, iar alti 237 sunt la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca 30. 175 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, dintre care 555 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total.

Coronavirus in Romania: Nou record de imbolnaviri: 698 de cazuri in ultimele 24 de ore

Alte 698 de noi cazuri de infectare cu coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 32. 079, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. Este cel mai mare numar de cazuri noi inregistrate zilnic de la inceputul epidemiei.

Autoritatile din Buzau raporteaza un numar record de pacienti diagnosticati cu Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica raporteaza un numar record de imbolnaviri in judetul Buzau, bilantul indicand 727 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore, la Buzau au fost confirmate 45 de cazuri noi.

Record negativ in Romania: 555 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in 24 de ore. inca 18 pacienti cu coronavirus au decedat, iar alti 237 sunt la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca 30. 175 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, dintre care 555 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total.

CORONAVIRUS |Numar record de decese in Iran: 221 de morti raportati intr-o singura zi

Iranul raporteaza un nou numar record de decese de o singura zi inregistrate la persiane infactate cu noul coronavirus, respectiv 221, pe fondul cresterii cazurilor in ultimele saptamani. Din pacate, in.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 698 de no.

Iohannis, in ziua celui mai grav bilant COVID-19: Situatia este ingrijoratoare. Daca se inrautateste si nu gasim alta cale, putem reveni la masuri mai restrictive Apel catre politicieni

Astazi este o zi trista, avand un numar record de imbolnaviri de COVID-19, iar vina este partajata intre cetateni si autoritati, a declarat miercuri seara presedintele Klaus Iohannis, care a cerut Parlamentului sa dezbata in regim de urgenta legea care clarifica carantina si izolarea in Romania. El a mai spus ca situatia este ingrijoratoare, iar daca se inrautateste, putem reveni la masuri mai restrictive.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )