Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile. continuă pe Adevărul

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Coronavirus: Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultima saptamana

Spania a inregistrat vineri, cel mai mic numar de decese pe zi timp de o saptamana, chiar daca cifrele raman ridicate. 809 persoane si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore,fata de media zilnica .

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

CORONAVIRUS |Record negativ in SUA: 1.169 decese in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat in orice tara

SUA a atins un nou record negative de decese, dupa ce a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 169 de decese, ajungand la un numar total de peste 6. Acesta este este cel mai mare numar zilnic inregistrat.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor la nivel mondial a depasit pragul psihologic de un milion. UPDATE in timp real

UPDATE:Record negativ in SUA: 1. 169 decese in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat in orice tara. Detalii AICI) Numarul cazurilor de coronavirus, la nivel mondial, a.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

Coronavirus |Marea Britanie raporteaza un numar record de 569 de decese in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a raportat joi un numar record de 569 de decese legate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total ajungand astfel la 2. 921, transmit Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Numarul oficial al cadrelor medicale din Timis infectate cu coronavirus, de zece ori mai mic decat cel real

Grupul de Comunicare Strategica a raportat vineri, la nivel national, un numar de 474 de cadre medicale infectate cu coronavirs. Potrivit raportarii oficiale, in Timis sunt doua cadre medicale infectate cu coronavirus. in realitate, numarul este de cel putin zece ori mai mare.

CORONAVIRUS. Italia permite copiilor sa iasa din case, dupa trei saptamani de carantina Masura a fost luata la solicitarea pediatrilor, ingrijorati ca minorii nu mai ies in aer liber (VIDEO)

Italia, cea mai afectata tara europeana de coronavirs, incepe sa relaxeze masurile de restrictie. Ministerul de Interne a anuntat ca minorii pot iesi de miercuri din casa, cu conditia sa fie insotiti de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )