Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus Japonia: Nou focar depistat la un teatru din Tokyo Peste 800 de persoane expuse

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Japonia: Nou focar depistat la un teatru din Tokyo Peste 800 de persoane expuse

Autoritatile sanitare din Tokyo au cerut marti unui numar de peste 800 de persoane, care au facut parte din publicul unei spectacol de teatru, sa se testeze pentru noul coronavirus dupa ce s-a constatat ca piesa, avand in distributie componenti ai unei trupe nipone, a reprezentat sursa a cel putin 20 de cazuri de imbolnaviri, informeaza Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unite si-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi, cu peste 66. 000 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore, releva cele mai noi date ale Universitatii Johns.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban cere mobilizare generala din partea tuturor institutiilor: Exista semnificative nerespectari ale regulilor Ce masuri propune premierul in cazul cluburilor, teraselor si benzinariilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala din partea tuturor institutiilor implicate in luptaa impotriva epidemiei de coronavirus si a celor cu atributii de control pentru a se asigura ca regulile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )