Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coronavirus in lume: Pandemia e in crestere in Balcani Trump, pentru prima data cu masca Proteste in Israel

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Pandemia e in crestere in Balcani Trump, pentru prima data cu masca Proteste in Israel

Cifrele raman aparent modeste, insa reaparitia pandemiei coronavirusului exista: ingrijorarea se dezvolta in Balcani, o regiune saraca a Europei, cu infrastructuri medicale fragile. in urma acestei acceleratii, mai multe tari europene au stabilit sau au mentinut restrictii de calatorie pentru bulgari si romani: carantina de 14 zile sau test negativ obligatoriu la sosire. 46 Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile rosii15. 17 Iran: in fata reinvierii tragice a virusului, Khamenei solicita salvarea tarii14. 34 Anticorpii produsi la contactul cu noul coronavirus nu se mentin in corp mai mult de cateva luni, arata un studiu efectuat in orasul german Munchen14. 28 Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit11. 12 Un tanar american de 30 de ani a murit dupa ce s-a infectat la o petrecere COVID. Care au fost ultimele sale cuvinte. continuă pe Hotnews

Donald Trump apare purtand masca in public pentru prima data

Presedintele SUA Donald Trump a purtat sambata, pentru prima data de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, masca de protectie in public.

Vanzarile Ford in China au crescut pentru prima data in ultimii trei ani

Vanzarile Ford in China - cea mai mare piata auto din lume - au crescut cu 3% in perioada aprilie-iunie 2020, fiind prima crestere trimestriala din ultimii aproape trei ani.

Coronavirus Scotia: Pandemia sporeste popularitatea separatistilor 54% dintre scotieni sustin acum independenta

Avand in vedere sondajele, dar si vanzarile masive de masti de protectie, popularitatea premierului scotian Nicola Sturgeon si lupta ei pentru independenta natiunii merg bine, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )