Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus in lume: Joe Biden se alatura fostilor presedinti americani si se angajeaza sa se vaccineze in public Nou record de infectii in SUA

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Joe Biden se alatura fostilor presedinti americani si se angajeaza sa se vaccineze in public Nou record de infectii in SUA

Bilantul global al pandemiei de coronavirus a ajuns vineri la 65. 015 de cazuri, din care 1. 888 sunt decese, iar 45. 655 sunt pacienti vindecati, potrivit informatiilor actualizate pe platforma worldometeres. info. 30: Vaccinurile nu inseamna zero Covid, avertizeaza OMS19. 20: VIDEO Un veteran american a implinit 104 ani dupa ce a invins si coronavirusul17. 05: La un an de la debutul oficial al pandemiei, un virusolog din Wuhan: Alte coronavirusuri cu grad crescut de transmitere la om circula la animale din Europa si Africa15. 45 Suedia si-a prezentat strategia de vaccinare anti-Covid14. 23 Anthony Fauci accepta oferta lui Biden de a fi consilier pe probleme de sanatate. continuă pe Hotnews

Joe Biden spune ca vrea noi negocieri cu Iranul pe tema programul sau nuclear

Presedintele ales american Joe Biden declara intr-un interviu acordat cotidianului The New York Times NYT) ca vrea sa angajeze rapid noi negocieri cu Iranul, in consultare cu aliatii Washingtonului, insa numai dupa revenirea Statelor Unite in Acordul de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, din care Donald Trump a retras Statele Unite in mai 2018, relateaza AFP.

Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca primele 100 zile ale mandatului sau VIDEO

Joe Biden a spus ca dupa depunerea juramantului de investire le va cere americanilor sa poarte masca in primele 100 zile ale mandatului sau la Casa Alba pentru a combate pandemia de coronavirus.

Joe Biden le cere americanilor sa poarte masca 100 de zile, intr-un efort comun de stopare a pandemiei

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, incearca sa le smulga o promisiune americanilor, in lupta contra raspandirii noului coronavirus. Acesta a afirmat ca ii roaga pe oameni.

JOE BIDEN, PRESEDINTELE ALES AL SUA: Nu vom elimina imediat tarifele impuse Chinei

Prioritatea numarul unul a administratiei Biden va fi adoptarea unui nou pachet de stimulente fiscale, spune presedintele ales al Statelor Unite * Document programatic al UE: Uniunea Europeana va incerca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China Administratia Biden nu va elimina imediat tarifele vamale aplicate pe bunurile importate din China de catre administratia Trump, a declarat presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru New York Times. in schimb, Biden intentioneaza sa faca o analiza a acordului comercial in prima-faza convenit intre cele doua tari si sa dezvolte o strategie coerenta cu aliatii traditionali din Europa si Asia, scrie Thomas Friedman, comentator de opinie la NYT, dupa un interviu telefonic avut recent cu presedintele ales al SUA.

Fostii presedinti americani, gata sa se vaccineze in public anti-Covid

Fostii presedinti americani Barack Obama, George W. Bush si Bill Clinton se ofera voluntari pentru a.

Ultimii trei presedinti americani anunta ca se vor vaccina pentru COVID-19 in fata camerelor de filmat

Fostii presedinti americani Barack Obama, George W. Bush si Bill Clinton se ofera voluntari pentru a-si face vaccinurile Covid-19 in timp ce vor fi filmati pentru a promova increderea publicului in siguranta.

NATO se desparte de era Trump si il asteapta pe Joe Biden

Alianta Nord-Atlantica a intors foaia anilor Trump, marti, cu ultima reuniune din acest an a ministrilor de externe si asteapta cu nerabdare instalarea la Casa Alba a lui Joe Biden pentru a consolida legaturile cu Statele Unite, comenteaza AFP, citata de Agerpres. Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, il asteapta pe Joe Biden la Bruxelles pentru un summit la inceputul anului 2021 si nu si-a ascuns satisfactia dupa alegerea fostului vicepresedinte al lui Barack Obama.

Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray

Presedintele ales al SUA Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray, daca acesta va mai detine acest rol atunci cand Biden va fi investit in functie, a relatat miercuri New York Times, citand un oficial din echipa democrata.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray

Presedintele ales al SUA Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray, daca acesta va mai detine acest rol atunci cand Biden va fi investit in functie, a relatat miercuri New York Times, citand un oficial din echipa democrata, transmite Reuters.

Joe Biden confirma ca va readuce SUA in acordul nuclear cu Iranul

Presedintele ales Joe Biden a afirmat pentru The New York Times NYT) ca vrea sa demareze rapid noi negocieri cu Iranul, in consultare cu aliatii Washingtonului, insa doar dupa revenirea SUA in acordul asupra programului nuclear iranian din care Donald Trump si-a retras tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )