Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coronavirus: Masca, obligatorie la Paris incepand de luni, pentru cei trecuti de 11 ani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Masca, obligatorie la Paris incepand de luni, pentru cei trecuti de 11 ani

Purtarea mastii va fi obligatorie de luni in unele zone foarte frecventate din Paris si regiunea pariziana, au anuntat sambata intr-un comunicat autoritatile locale. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Coronavirus in lume: Brazilia a ajuns la aproape 100.000 de decese Polonia, inca un bilant zilnic record

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a depasit 19,5 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a ajuns la 724. 000, peste 1,5 milioane de oameni fiind declarati vindecati de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii de pe Worldometers. info. 03 Masca, obligatorie la Paris incepand de luni17. 15 Hans Kluge, directorul pentru Europa al OMS: Al doilea val inca nu a inceput. Majoritatea tarilor europene nu au iesit inca din primul val16. 42 Singapore incepe testele pe oameni pentru un vaccin anti-Covid-19.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Mures

Incepand de sambata, locuitorii judetului Mures trebuie sa poarte masti de protectie si in spatiile publice deschise, aglomerate. Decizia a fost luata vineri de Comitetul Judetean pentru Situatii de.

CORONAVIRUS |Romanii ii reclama la TelVerde pe cei pe care ii vad fara masca

Masca de protectie purtata pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus a devenit obligatorie in anumite zone ale tarii, astfel ca, la TelVerde sunt doua reclamatii pe ora impotriva celor care nu re.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )